Pereiti į pagrindinį turinį

Princas Williamas pozavo gėjų žurnalo viršeliui

2016-06-15 12:03
BNS inf.

Princo Williamo (Viljamo) atvaizdas pasirodė ant Jungtinės Karalystės (JK) gėjų žurnalo „Attitude“ viršelio, taip reiškiant nepritarimą žmonių ujimui dėl jų seksualinės orientacijos.

Princas Williamas yra pirmasis karališkosios šeimos narys, kurio atvaizdas pasirodė ant kokio nors garsaus LGBT (lesbiečių, gėjų, biseksualų ir translyčių žmonių) žurnalo.

Nors jo motina, velionė princesė Diana buvo laikoma gėjų stabuku, ji niekada nedavė interviu jokiam LGBT leidiniui. Minėto žurnalo viršelyje anksčiau buvo išspausdintos tokių žvaigždžių kaip Gary Barlow (Garis Barlou), Danielis Radcliffe'as (Danielis Redklifas) ir Liamas Payne'as (Lajemas Peinas) iš „One Direction“ nuotraukos.

33 metų Kembridžo kunigaikštis toje įspūdingoje viršelio nuotraukoje šypsosi, vilki paprastus, nepriekaištingai išlygintus baltus marškinius. Interviu žurnalui jis ragina jaunuolius, kurie yra ujami dėl savo orientacijos, ieškoti pagalbos.

„Niekas neturėtų būti ujamas dėl savo seksualumo ar bet kokios kitos priežasties, ir niekas neturėtų taikstytis su tokia neapykanta, kurią patiria šie jauni žmonės“, – sakė jis.

Princas, dviejų vaikų tėvas, ragina visus, kas patiria patyčias, siekti pagalbos tų, kuriais pasitiki, arba per pagalbos linijas.

„Pasikalbėkite su patikimu suaugusiuoju, su draugu, su mokytoju, „Childline“, „Diana Award“ ar kuria kita tarnyba ir gaukite pagalbą, kurios jums reikia, – sakė jis. – Turėtumėt didžiuotis tuo, kokios esat asmenybės, ir jums nėra, dėl ko gėdytis.“

Žurnalo numeris spaudai buvo atiduotas kelios dienos prieš šaudynes gėjų naktiniame klube Orlande, Floridoje.

Apie interviu šiam žurnalui Williamas paskelbė antradienį, kai su žmona, Kembridžo kunigaikštiene Catherine (Ketrin), JAV ambasadoje Londone pasirašė užuojautos knygoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų