Projekto „Lietuvos talentai“ teisėjai išsakė, ką galvoja vienas apie kitą

  • Teksto dydis:

Jau šį vakarą sugrįžta projektas „Lietuvos talentai“.

Žadama, kad šeštasis TV3 televizijos projekto sezonas bus ypatingas ne tik dėl neįtikėtinų talentų (šokėjų, akrobatų, dainininkų, magų), bet ir naujos teisėjų komandos.

Vieną iš trijų teisėjų vietų užėmė aktorė, žiūrovų numylėtinė Ineta Stasiulytė. Kino, teatro ir televizijos žvaigždė teigia, kad dalyvius stengiasi vertinti iš visos širdies ir sakyti tai, ką jaučia. Teisėjos kėdėje ji nieko nevaidina – žiūrovai pamatys ją tokią, kokia yra iš tiesų.

„Žiauriai gera, tobula moteris. Tai, kad ji dabar turi mažytę mergytę, suminkštino jos širdį. Esu įsitikinęs, kad ji galėtų būti daug šlykštesnė. Ji labai pozityvi. Bet aš žinau, kad šlykščioji Ineta kažkur slepiasi. Ir labai laukiu, kada ji išlįs“, – taip apie Inetos darbą „Lietuvos talentuose“ jau šį vakarą, 19.30 val. per TV3 kalbės Justinas Jankevičius.

„Man visą laiką atrodė, kad ji yra „nurauta“, gali daryti bet ką, neturi jokių tabu ir ribų. Supratau, kad kai kurie įspūdžiai apie ją, yra jos kaip aktorės kaukės. Ji stengiasi būti teisinga, bet kartu nebūti grubia. Ji nori būti švelniai teisinga ir tas yra gerai. Ineta iš esmės fėjos charakterio būtybė“, – apie savo kolegę kalba Marijus Mikutavičius.

Aš žinau, kad šlykščioji Ineta kažkur slepiasi. Ir labai laukiu, kada ji išlįs.

J. Jankevičius – dar vienas šou teisėjas. Žodžio kišenėje neieškantis ir puikų humoro jausmą demonstruojantis žinomas vyras neslepia, kad labai apsidžiaugė sulaukęs prodiuserių kvietimo tapti šou dalimi.

Humoristui kolegos negaili komplimentų. Ineta teigia, kad Justinas yra žmogus, kurį sunku perprasti. Pasak teisėjos, jis tarsi uždara dėžutė, kurios durelės prasiveria, leidžia pažvelgti į vidų, tačiau iš karto užsidaro. „Jis kaip teisėjas yra tobulas. Sugeba prajuokinti, o per tą juoką pasako žiaurią tiesą“, – apie kolegą kalba I. Stasiulytė.

„Aš pasakyčiau, kad Justinas yra žaidėjas. Jis gali būti intrigantas, kartais gali sumaišyti visas kortas ir apversti aukštyn kojomis nuotaiką, kurią mes kuriame su Ineta. Žinoma, dažniausiai jis stengiasi būti objektyvus ir teisingas. Kaip sakoma, Dievas turi keistą humoro jausmą, Justas kartais turi keistą humoro jausmą“, – po filmavimo kalbėjo M. Mikutavičius.

TV laidų vėdėjas, dainų autorius, atlikėjas Marijus Mikutavičius – tikrai ne naujokas projektų teisėjo kėdėje. Jis – ilgametis „X Faktoriaus“ teisėjas, taip pat jau užėmęs teisėjo kėdę ankstesniuose „Lietuvos talentų“ sezonuose. „Aš visada stengiuosi nebūti mokytoju. Aš pats gyvenime nekenčiu didaktikos, nemokau kitų žmonių gyventi. Stengiuosi būti sąžiningas, nenutyliu, jei kažkas man nepatinka. Esu pasiruošęs kovoti dėl savo nuomonės“, – taip apie save kalba teisėjas.

I. Stasiulytė kolegą apibūdina kaip žmogų, turintį labai didelę širdį ir iškalbą. Pasak teisėjos, jis tvirtai žino savo nuomonę, išsako ją be baimės, tačiau teisingai.

Komplimentų kolegai negaili ir J. Jankevičius. „Man Marijus – kietas bičas. Jis kaip šamanas, skvarbiu žvilgsniu žiūri tau į sielą. Nuskaito per 5 sekundes ir tada jau viskas“, – apie savo kolegą kalba J. Jankevičius. Humoristas priduria, kad nežinodamas, ar dalyvis yra vertas pereiti į kitą etapą, jis atsižvelgia į Marijono nuomonę. „Jis visada padarys teisingą sprendimą“, – šypsosi J. Jankevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vanda

Vanda portretas
Laba diena, nežinau ar galit pakeisti teisėją iš Lietuvos talentų įsibėgėjus projektui.. Tačiau į I. Stasiulytę tai neįmanoma žiūrėti, kaip ji užgaulioja dalyvius, absoliučiai nesugeba pakomentuoti pasirodymų. Tai tarytum persona iš kreivų veidrodžių karalystės. Gėda laidai ir televizijai.

keista

keista portretas
dar jis nesedi ……?

Fanas

Fanas portretas
Mikutavičiui - pagarba, visais bendražmogiškais aspektais. Bet Jankevičius - juk tai save įsimylėjęs glušių glušius
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių