Projekto „Muzikinė kaukė“ laimėtoja – A. Metalnikova

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą paaiškėjo BTV projekto „Muzikinė kaukė“ 8-ojo sezono laimėtoja. Ja tapo aktorė Aleksandra Metalnikova.

Aleksandra surinko 2573 žiūrovų balsų ir gerokai atitrūko nuo savo konkurentų. Antrąją vietą užėmė Dominykas Vaitiekūnas (1972), trečiąją Haroldas Šklėrius (1629), o ketvirtąją – Augustė Vedrickaitė (1502).

Finalistai scenoje pasirodė po du kartus – paruošė naują įsikūnijimą ir kartojo vieną geriausių pasirodymų. A. Vedrickaitė įkūnijo estrados dainininkę Laimą Žemaitytę ir pakartojo audringą Lady Gagos įsikūnijimą. D. Vaitiekūnas tapo populiariausiu Anglijos atlikėju Elton John ir pakartojo skandalingosios grupės „Ekspresas“ pasirodymą. H. Šklėrius virto Radži Aleksandrovičiumi ir pakartojo grupės „Lemon Joy“ įsikūnijimą, o  A. Metalnikova įkūnijo seksualiąją Jennifer Lopez ir pakartojo visus nustebinusį Nelės Paltinienės pasirodymą.

8-asis projekto sezonas stebino gerbėjus naujovėmis: projektą vedė nauji vedėjai – Indrė Kavaliauskaitė ir Simonas Storpirštis, o prie komisijos senbuvių – režisieriaus Vytenio Pauliukaičio, radijo laidų vedėjos Livijos Gradauskienės ir dainininkės Ingos Valinskienės – prisijungė naujas komisijos narys, „Youtube“ vlogeris Paulius Mikolaitis - Paul de Miko.

„Muzikinės kaukės“ 8-ojo sezono finalas žiūrovams pateikė dar vieną staigmeną: projekto vedėjai susibūrė į duetus su nepatekusiais į finalą dalyviais ir uždainavo projekto scenoje. I. Kavaliauskaitė kartu su atlikėja Igle Bernotaityte įsikūnijo į grupę „T.A.T.U“,  o S. Storpirštis susibūrė į duetą su dainininke Donata Virbilaite ir virto grupe „Little Big“.

Kiti keturi nepatekę į projekto finalą dalyviai taip pat pasiskirstė į du duetus: aktorius Robertas Lenartavičius ir renginių vedėjas Tomas Legenzovas tapo atlikėju Donatu Montvydu ir grupe SEL, o dainininkė Julija Jegorova ir aktorius Tomas Rinkūnas įkūnijo „U2“ ir Mary J. Blige.



NAUJAUSI KOMENTARAI

62493212

62493212 portretas
Šaunu

Si91

Si91 portretas
Myliu kotryna burbaite

Anonimas

Anonimas portretas
Puiku, kad laimėjo Aleksandra, visiems ji labiausiai ir patiko. Bet prizas, tai jau gėdų gėda - laimėtojo statulėlė ir savaitė poilsio Lietuvos sanatorijoje. Fui, niekad nesivaržyčiau...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių