Puikios žinios: prekyboje – papildomi bilietai į E. Sheerano koncertą Rygoje

  • Teksto dydis:

Praėjusį savaitgalį buvo išpirkti visi paskutiniai bilietai į Edo Sheerano koncertą, kuris įvyks liepos 12 d. Rygoje, Lucavsaloje!

Dėl didžiulio gerbėjų susidomėjimo, renginio organizatoriams pavyko įtikinti atlikėjo vadybininkus paleisti į prekybą papildomus bilietus, kurių kiekis – ribotas. Taigi nuo šio ketvirtadienio, gegužės 16 d., atsiras dar 1000 bilietų A zonoje (arčiau scenos) ir 5000 bilietų B zonoje (šiek tiek toliau nuo scenos). Jų kaina yra 79 EUR ir 69 EUR atitinkamai. Daugiau apie zonas galima sužinoti čia. Tai yra paskutinė galimybė nusipirkti bilietus į įspūdingiausią šios vasaros renginį!

Tuo pat metu norėtume atkreipti dėmesį į naujausią Edo Sheerano ir Justino Bieberio dainą „I Don‘t Care“, kuri buvo išleista gegužės 10 d. ir akimirksniu atsidūrė topų viršūnėse visame pasaulyje. Kviečiame pamatyti naujojo superhito vaizdo klipo fragmentus, kurio galutinė versija pasirodys jau visai netrukus.

I Don‘t Care

Populiariosios muzikos atlikėjas Justinas Bieberis ir dainų kūrėjas Edas Sheeranas bendradarbiauja jau nebe pirmą kartą. 2016 m. JAV metų hitu tapo „Love Yourself“, sukurta kartu su E. Sheeranu ir atlikta J. Bieberio. Taip pat Edas yra prisidėjęs prie J. Bieberio bei Major Lazer kompozicijos „Cold Water“. Susumavus viską, Edas Sheeranas ir Justinas Bieberis kartu turi 77 dainas, įėjusias į britų Top 40, ir be jokios abejonės jų „I Don‘t Care“ bus 78-oji!

Edas Sheeranas – vienas sėkmingiausių visų laikų atlikėjų, kurio albumai, o ypač bilietų į koncertus pardavimai muša rekordą po rekordo. Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud, Photograph, Happier, The A Team, Dive, Castle on the Hill, Don't, Galway Girl ir kiti jo hitai tapo mylimiausiais milijonams klausytojų. Daugiau kaip 4 mln. žmonių jau apsilankė dabartinio turnė „÷ Divide” koncertuose, tad be jokios abejonės galima drąsiai teigti, kad šiandien E. Sheeranas yra numeris 1 pasaulio muzikos industrijoje.

Reiktų pabrėžti, kad liepos 12 d. koncerto ribos praplečiamos iki tikro festivalio, kadangi prieš Edą Sheeraną scenoje mes matysime talentingą britų dainininką James’ą Bay’ų (Hold Back the River, Let It Go, Scars, If You Ever Want To Be In Love, Best Fake Smile) ir švedų pop sensaciją Zarą Larsson (Symphony, Lush Life, Uncover, Never Forget You, Ain't My Fault, I Would Like, So Good, This One's for You, Ruin My Life). Tikėtina, kad prie jų dar prisijungs vienas muzikantas arba grupė, tačiau tai bus žinoma koncerto datai artėjant.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių