R. Antonovienė gerbėjus nustebino fotosesija lovoje: jaučiausi kaip karalienė

  • Teksto dydis:

Rima Antonovienė ryžosi dar vienai avantiūrai – savaitgalį jos gerbėjai internete išvydo moters nuotraukas, kuriose ji pozuoja gulėdama prabangioje lovoje... Moteris buvo apdėta vynuogėmis, sidabriniais indais, o aplink matėsi karaliaus Liudviko stiliaus paveikslai ir krištoliniai sietynai.

„Kažkaip norėjosi kažko tokio, kas tikrai leistų pasijusti moteriškai. Norėjau parodyti, kad moterys, kurios nebijo save parodyti, jaučiasi gražios“, – šį ketvirtadienio vakarą 19.30 val. laidoje KK2 per LNK kalbės R. Antonovienė.

Įspūdinga fotosesija vyko ne Rimos, o jos draugo menininko ir kolekcionieriaus Povilo namuose.

„Aš jai pasiūlau pasidaryti fotosesiją, viską oriai, juk ji taip stengiasi būti graži“, –  kalbės Rimos draugas Povilas.

Prabangi lova yra ne bet kokia, tai – karaliaus Liudviko stiliaus komplektas, lygiai toks pats, kokį turi ir Kristina Brazauskienė.

Atsigulusi į Povilo lovą, Rima pasijuto nekasdieniškai: „Tuo metu jaučiausi kaip karalienė ir galvojau, ką žmonės pasakys. Bet aš ne dėl jų gyvenu. Aš rūpinuosi savimi“.

Rimai labai patinka jos draugas Povilas, todėl dabar daugiau laiko praleidžia ne namie su Vidu, bet su Povilu. Rima su Povilu naktimis net eina į elitinius Šiaulių naktinius klubus.

„22 metus nebuvau klube. Jausmas, kurį sunku apsakyti. Aš nebegalvojau, kad kažkada gyvenime šoksiu ir visi žmonės mane pažinos“, – laidoje kalbės R. Antonovienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
Koks valdzios reikalas del siraliu? Is tikro ir koks gi tos valdzios reikalas,juk tada Antonoviene negaus pinigu uz vaikus! Is ko ji cia dabar plaikstosi tose "fotosesijose" ar plastikos chirurgu kabinetuose? Juk zinome kiek tai kainuoja. Kazkos absurdo spektaklis su ja. Tikrai, Lietuvele visai nusivaziavo,rasyti nebeturi apie ka. Kiek galima ja kaisioti?

oi

oi portretas
o kad vaikai vieni...dar net 6.., tai cia jau nieko....Kur ziuri vaiku teises?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Vardui.Ne čia Kauno dienos planetos ne žvaigždės,tik rašo ir fotosesijas daro žvaigždūnai.O ši yra Venera(taip vadinasi skyriai ligoninėse su tokiomis nevienkartinio naudojimosi ,,planetomis'')
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių