R. Mackevičiaus laidoje J. Jarutis įskaudino M. Vitulskį: jaučiuosi sužalotas

  • Teksto dydis:

„Ką pagalvojo Afrikos vaikai, kai su UNICEF misija pas juos lankėsi Merūnas? Štai kur dingo visas mūsų maistas“, – tėškė Justinas Jarutis.

„Justino Jaručio nosis tokia didelė, kad greitu metu atsiskirs ir įkurs savo grupę“, be to, „Justinas su skrybėle atrodo kaip jaunas Klarkas iš „Baliaus“, – atsilygino Merūnas.

Tokius nejuokingus pasakymus žiūrovai nuo šiol girdės naujoje Rolando Mackevičiaus prodiusuojamoje laidoje „Be bajerio“, kurią rodys LNK interneto televizija. „Šioje laidoje neišgirsite nei vieno gero bajerio. Juoktis čia draudžiama. Be to, įspėjame, kad laidos turiniu nesiekiame nieko įžeisti ar pasityčioti“, – už akių konfliktui užbėgo Rolandas Mackevičius.

Tačiau po pirmosios dvikovos jau įvyko tikra drama. „Po šios laidos jaučiuosi sužalotas, eisiu gydytis“, – prisipažino Merūnas, bajerių ringe susikovęs su J. Jaručiu.

„Galiu tau duoti savo psichologės telefoną?“ – pasiūlė Justinas.

Laidos kūrėjų nuotr.

Kas nutiko tarp garsų vyrų? „Tiesa ta, į laidą atėję draugai ne visada iš jos išeis draugais“, – konstatavo R. Mackevičius.

Nauja lnk.lt laida vyksta linksmų varžybų principu, kai vienas kitą kalbina du pašnekovai. Tikslas – nejuokingais bajeriais priversti juoktis iki ašarų savo oponentą. Dvikova „Be bajerio” trunka 3 raundus pavadinimais „Mediniai“, „Bajeriai į temą“ ir „Pačirškinam“, o kiekvieno jų metu dalyviai renka taškus. Abi pusės mėtosi mediniais apie save ir kitus, drąsiai roastina savo kolegą bei uždavinėja klausimus – mįsles, kurių absurdiški atsakymai priverčia krizenti ne tik laidos herojus, bet ir visą kūrybinę grupę už kadro! Jei nusijuokia priešininkas, tu gauni tašką, jei nusijuoki pats – gauna tašką priešininkas. Laidos gale laimi daugiausiai taškų surinkęs juoko kovotojas.

„Laidoje nebus korektiškų cenzūrų, uždraustų temų ar jau kažkur girdėtų gyvenimo istorijų. Čia neišgirsite feikinių plojimų, bus tik tikri, iš už kadro! Kamera suksis visada, todėl perfilmuotų dublių čia taip pat nerasite, viskas bus tikra ir juokinga, kad nejuokinga“, – sako idėjos autorius, teisėjas ir laidos prodiuseris R. Mackevičius.

Be R. Mackevičiaus, „Be bajerio“ kuria Anthony Kisliak, Airidas Jankus ir Arnas Zdanovičius.

Naujoje laidoje laukia šios dvikovos: Mantas Stonkus – prieš Gelminę Glemžaitę. Iglė Bernotaitytė – prieš Tadą Juodsnukį. DJ Jovani – prieš Leoną Somovą, Jessica Shy – prieš Augustę Nombeko. 

Pirmąją laidą galite peržiūrėti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Is Vokietijos

Is Vokietijos portretas
Total kosmar,pamokeles norintiems tyciotis.Dar viena laida kuri vercia perjungti kanala.Lietuviskas humorsrss ir jumoras zemiau plintuso.Dviracio zinios t.p. atgyvena kuri rodoma geriausiu laiku,neber ka ziureti.

A

A portretas
Kam reikalingos tokios idiotiskos laidos?

Šiaip

Šiaip  portretas
Koks tikslas tokių laidų? Jos šviečiamoji dalis mūsų gyvenime? Merūno vietoje, man būtų gėda dalyvaut tokioje laidoje. Kalbant apie Jarutį, tai pasikėlęs menkysta. Bloga jo maivymūsi klausyt ir žiūrėt.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių