R. Mackevičius paneigė mitus apie žvaigždžių gyvenimą

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį 19 val. LNK televizijos žiūrovus džiugins muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ premjera. Įspūdingą, įtampos kupiną šou žadantys kūrėjai tikisi, kad pavyks atrasti talentą, vertą būti tikra scenos žvaigžde.

Muzikinis šou prasidės nuo keturių pergalės vertų vokalistų. Juos šou teisėjai Egidijus Dragūnas-SEL, Vidas Bareikis ir Martynas Tyla bei projekto rengėjai atrinko dar prieš tiesiogines transliacijas. Projekto dalyviai sieks išstumti juos iš muzikinių sostų ir atimti šansą kovoti dėl pagrindinio prizo.

Kiekvieną sekmadienį tiesiogines transliacijas LNK eteryje ves Mantas Stonkus ir Rolandas Mackevičius. Žiūrovams puikiai pažįstami vyrai neretai susiduria su mitais apie įžymybių gyvenimą. Kai kurie į televiziją besiveržiantys žmonės tikisi, kad filmuose matomi žiniasklaidos sukurti mitai yra tikrovė – kai kuriais jų Rolandas pasidalijo ir paneigė.

„Parduotuvėje tau viską duoda nemokamai, o pareigūnai plėšo baudas... Ne... Pareigūnai iki namų atvažiuoja ir išrašo tau baudą... Vitalijau, tu dar atsiimsi“, – prisiminė R. Mackevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Isvis tie radistai ar kaip jue save vadina yra idiotai visi iki vieno tik jonas ne tie dvyniai suknisti

Pamaiva

Pamaiva  portretas
jis,paziuretu i save 'laidose' be garso ir pamatytu visa savo grazuma maivymosi ,bet kiekvienas kvailys, savaip televizijoje kvailai atrodo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių