R. Mackevičius save išbandys kitame amplua

  • Teksto dydis:

Humoro šou-spektaklis „Buvusių moterų reikalai“ į didžiąją sceną grįžta dar stipresnis, dar šmaikštesnis.

Trečiojoje šou dalyje jėgas suvienys ir pamiltus personažus įkūnys šalies humoro grandai Mantas Stonkus ir Rolandas Mackevičius, be to, šį kartą vyrų tandemą papildys ir Gelminė Glemžaitė. Trijulės turas po Lietuvos sales vyks spalio–lapkričio mėnesiais, kai šalį užgriūva niūriausias oras ir labiausiai reikia geros tikro juoko dozės. 

Vytuką įkūnysiantis M. Stonkus žiūrovams jau pažįstamas iš pirmųjų dviejų „Buvusių moterų reikalų“ dalių, tačiau R. Mackevičiui toks pasirodymas didžiojoje scenoje – naujiena. Vyras triumfavo radijo eteryje, TV ekrane, užkariavo šokių aikšteles, o netrukus bandys pavergti ir teatrų scenas.

„Tiesą pasakius, kol kas dedu į kelnes, – šmaikštavo Rolandas. – Linksminti žmones radijo, televizijos eteryje, ar šokti su jais klube labai skiriasi nuo tylių spektaklio repeticijų kamerinėje aplinkoje. Labai džiaugiuosi, jog man padeda nuostabus ir patyręs bičiulis, už kurį dėčiau galvą – Stonkus, bei kiekvieną dieną talentu stebinanti Gelminė.“

Stiprus humoras, arši vyriška konkurencija ir pirmą kartą „Buvusių moterų reikalų“ istorijoje būsimų draugų protus sujauksianti moteris, tokį naujosios dalies vaizdą trumpai „piešia“ šou kūrėjai. Aktorė G. Glemžaitė už antraplanį vaidmenį „Šventasis“ pelnė Sidabrinės gervės statulėlę.

Trečiojoje dalyje pagrindiniai herojai – Vytukas ir Marius – užmegs net dvi naujas pažintis. Viena iš jų galbūt pavirs tvirta vyriška draugyste, o kita... Nejaugi nauja meile?

Humoro šou-spektaklio „Buvusių moterų reikalai“ scenarijaus autoriai – režisierius Tadas Vidmantas ir filmo „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ scenarijaus autorius Jonas Navickas.

„Buvusių moterų reikalai 3“ spalio–lapkričio mėnesiais bus parodytas Tauragėje, Marijampolėje, Panevėžyje, Plungėje, Utenoje, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Telšiuose, Mažeikiuose ir Vilkaviškyje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alina

Alina portretas
Humoro grandai - nejuokinkit! Jie sau patys gal ir juokingi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių