R. Ščiogolevaitė po kalbų apie krizę šeimoje: jaučiu, kad atėjo naujas etapas

  • Teksto dydis:

Prieš kelias savaites viešoje erdvėje pasklido kalbos, kad dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės ir jos vyro Rolando Damijonaičio šeima išgyvena krizę. Iš pradžių atlikėja atsitvėrė tylos siena, tačiau po kiek laiko pasirodė keli įrašai feisbuke, o dabar moteris nusprendė nebetylėti. 

R. Ščiogolevaitė sako išgyvenanti naują etapą, o tame etape, kuriame buvo prieš tai – jautė daug baimės, skelbia portalas 15min.lt.

Paklausta, kaip jaučiasi, atlikėja teigė, kad dabar ji – kaip niekada gyvybinga ir optimistiška. R. Ščiogolevaitė prisipažino, kad naujame savo gyvenimo etape kaip niekada anksčiau jaučia globą ir palaikymą sunkiais momentais. Taip pat atlikėja užminė mįslę ir apie naujame etape pastebimus gražius ženklus.

„Ne viskas tuo tavęs priklauso ir tam tikrus dalykus tu turi paleisti ir stebėti“, – mįslingai kalbėjo dainininkė.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad kalbos apie R. Ščiogolevaitės ir R. Damijonaičio šeimą ištikusią krizę pasirodė prieš kelias savaites. Tąkart pranešta, kad į šeimą net kelis kartus kviesti policijos pareigūnai – vieną kartą pagalbos prašė R. Ščiogolevaitė, kitą kartą į policiją kreipėsi jos vyras.

Dar didesnę mįslę užminė sutuoktinių įrašai feisbuke. „Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs (moterys) tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus – savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių. Kaip gaila, kad toks didžiulis kiekis žmonių neišsaugo santuokų. Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų. Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į feisbuką, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – tąkart feisbuke mintimis dalijosi R. Damijonaitis.

Praėjus keletui dienų tylos sieną pravėrė ir pati atlikėja. „Jeigu tėtis su vaiku sėdi visą dieną – tai jis pavargo. Jeigu mama sėdi su vaiku tris metus – tai ji nieko neveikia“, – „Facebook“ paskyroje mintimis dalijosi dainininkė.

R. Ščiogolevaitė ir R. Damijonaitis šiuo metu augina keturias atžalas – Adomą, Aroną, Agnarą ir dukrą Anabelę. Vyriausiojo sūnaus Adomo dainininkė susilaukė su šokėju Deividu Meškausku. Pora susituokė 2013 metų birželį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vb

vb portretas
Gimdo blogai,negimdo vėl blogai.Ne mums spręsti,kaip šeimai reikia elgtis.Protingi žmonės-patys ir sprendimus priims kaip jiems gyventi toliau.

Knopke

Knopke  portretas
Prisigimdo vaikų be nuomonės, negalvoja, kad neturės laiko saviems tikslams, tokie kaip sceną, dainavimas. Ieško būdų apkaltinti vyrą tik ne save, ši moteris nei su vienu nesugyvens, o ji vyrų tikrai turės daugiau ir vaikų koki 10, nes toks gyvenimo būdas, ieškoti priežasčių ne savyje, o kituose asmenyse.

D

D portretas
Kaip būtų fainiai,jeigu jie abu atauštų ir blaiviai išspręstų kilusį konfliktą..Išsaugotų gražią šeimą ir pabandytų abu atkurti gražius santykius,ko šiais laikais niekas nebesugeba deja.. Rūta neeilinė moteris ir turbūt neapsiriko pasirinkdama...Juk dar viską galima ištaisyti
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių