R. Vilkienė apie kardinalius pokyčius: norėjau tik vieno – bėgti kuo toliau nuo buvusio gyvenimo

  • Teksto dydis:

Iš televizijos ekranų ir spaudos puslapių puikiai pažįstama įžymybių trenerė Rasa Vilkienė žavi puikia figūra ir išvaizda. Dar visai neseniai ji džiaugėsi laiminga santuoka su septyneriais metais jaunesniu vyru, išpuoselėtais namais pajūryje ir sėkmingu verslu. Tačiau šiandien Rasos gyvenime – kardinalios permainos – moteris ryžosi skyryboms su vyru. Rasa atvėrė savo naujų namų duris TV3 laidai „Prieš srovę“ ir atvirai pasakojo apie tai, kas įvyko jos gyvenime.

Po dvidešimties bendro gyvenimo metų ryžtinga moteris vieną dieną tiesiog susidėjo daiktus ir kartu su trimis vaikais išvažiavo gyventi už 300 kilometrų nuo savo dabar jau buvusių namų. Rasa iš Klaipėdos persikraustė į jai visiškai svetimą miestą Vilnių. „Norėjau tik vieno – bėgti kuo toliau nuo buvusio gyvenimo“, – šiandien prisipažįsta Rasa.

Save pilnaverčio gyvenimo trenere vadinanti Rasa savo vyrui prieš dvejus metus buvo paskelbusi ultimatumą – „arba tavo pomėgiai arba šeima!“ Tuomet Rasa sakė, kad vyras žmonos testą išlaikė su pagyrimu. Tačiau, kas nutiko, kad šiandien jų keliai vis tik išsiskyrė?

Moteris kategoriška – nelaimingoje santuokoje įkalinti žmonės – vyrai ir moterys – privalo iš to kalėjimo ištrūkti, kitaip susirgs nepagydoma liga. „Patikėkite, santuoka be meilės gali sukelti net baisią ligą – vėžį. Taip, prostatos augliai, gimdos augliai – viskas ateina nuo tenai. Jūs supraskit, kad mes ligas susikuriam patys. Man pačiai tai suprasti prireikė daug laiko, bet šiandien aš priėmiau svarbiausią ir, veikiausiai, sunkiausią, daug ašarų ir nemigo naktų kainavusį sprendimą – aš palikau savo vyrą“, – atvirai kalba Rasa.

Paklausta apie tai, kas jai svarbiausia santykiuose, R. Vilkienė vardina: „Visų pirma, pasitikėjimas, pagarba, ištikimybė, užuojauta, svarbiausia ir balansas tarp savęs ir kito žmogaus“.

Rasa laidoje „Prieš srovę“ atskleis ne tik savo skaudžių skyrybų priežastis, bet ir pažers vertingų patarimų moterims, kurios galbūt kaip tik šiandien balansuoja ties skyrybų slenksčiu. Be abejo, bus nagrinėjama ir grožio tema – kaip išlikti jaunoms, žavioms ir energingoms.

Apie visa tai – šiandien, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karolina

Karolina portretas
Visu pirma vienas santykiuose nebuna kaltas. Visu antra reikia maziau nesti I viesuma savo santykius seimoje. O paskutinis dalykas tai ziuriu ir negaliu patiket ant kiek jinai moka visus itikint kad yra auka, kaip ja gyvenimas skriaudzia o is tikro tai ne tokia jau pati sventoji, lenda I kitu gyvenimus su savo pamokslais ir ijungus savo aukos sindroma bando patraukti kuo daugiau demesio ir uzuojautos . Tokios moterys save laiko deivemis kurios turi visi padeti ir lankstytis pries jas. Truputis paprastumo ir uzdarumo nepamaisytu, o ne lysti istisai su savo dramom I ekrana ,spauda ir visokius facebokus. Tyli kiaule gilia sakni knisa, cia tas pats .

Bohemia

Bohemia portretas
Figūra gal ir žavi,bet veidelis nepavydėtinas,o dar ir nesimpatiškas..Nedavė Dievas grožio,tai plastikos specialistai dar baisesne padarė.Jei bruožai negražūs,jų nepakeis niekas.

Rasa

Rasa portretas
Labai graži moteris. Saunuole kad sugebejo rasti jegu viska keisti. Yra sunku bet su kiekviena diena bus lengviau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių