Pereiti į pagrindinį turinį

Realybės šou žvaigždė K. Osbourne susižadėjo su virėju

2013-07-15 07:35
Scanpix nuotr.

Kelly Osbourne patvirtino, kad susižadėjo su ilgamečiu draugu Matthew Mosshartu.

Popmuzikos žvaigždė ir televizijos persona papasakojo, kad M. Mosshartas, veganiškų kepinių šefas, neseniai per atostogas Karibuose priklaupė ant vieno kelio ir paprašė jos būti jo nuotaka.

Demonstruodama žėrintį sužadėtuvių žiedą neseniai surengtoje žurnalo „Hello!“ fotosesijoje, K.Osbourne sakė: "Niekada nesijaučiau tokia artima žmogui, niekada. Žmonės sako, kad mes priklausomi vienas nuo kito, bet mes tiesiog norime visą laiką būti kartu“.

Rokerio Ozzy Osbourne‘o 28 metų duktė taip pat atskleidė, kad jos sužadėtuvių žiedas jai kelia ypač brangius prisiminimus, nes buvo sukurtas taip, kad atrodytų kaip vienas jos tėvo papuošalų: "Jo dizainas sukurtas taip, kad jis atrodytų kaip auskaras, kurį nešiojo mano tėvas. Kai buvau maža, pakeldavau pirštą prie jo ausies ir sakydavau: „Noriu tokio žiedo“. Dabar tokį turiu“.

K.Osbourne su M.Mosshartu susipažino per supermodelio Kate Moss vestuves 2011 metais. Jos vyro rokerio Jamie Hince‘o kolegė roko grupėje „The Kills“ yra būsimo jaunikio sesuo Alison Mosshart.

Pirmieji gandai apie sužadėtuves pasklido dar per Kalėdas, bet K.Osbourne, kuri anksčiau buvo susižadėjusi su modeliu Luke'u Worrallu, tada "Twitter" parašė: "NetikėkViskuoKąSkaitai".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų