Pereiti į pagrindinį turinį

Regio žvaigždė su kauniečiais pasidalys Jamaikos šiluma

2012-08-14 12:25
Regio žvaigždė su kauniečiais pasidalys Jamaikos šiluma
Regio žvaigždė su kauniečiais pasidalys Jamaikos šiluma / DMN archyvo nuotr.

Šiandien kauniečiai kviečiami pasiklausyti nuotaikingojo jamaikiečio Raymondo Wrighto ritmingo regio – šią galimybę suteikia pirmasis Lietuvoje festivalis „Pasaulio muzika gyvai'12“.

„Kviečiame visus per Žolinę pasinerti į svaiginančius regio ritmus ir su R.Wrightu pasidžiaugti muzika, jaudinančiais dainų tekstais, vieni kitais ir tiesiog gyvenimu! Atlikėjas net neabejoja, kad būtent meilė yra didžiausia pasaulio vertybė, galinti suvienyti žmones, todėl per savo muziką, kūrybą dainininkas nori pasidalyti meile ir su klausytojais. Geros nuotaikos ir pozityvumo tikrai netrūks“, – teigė festivalio organizatorius Žilvinas Švarplys.

Egzotiškoje Jamaikoje augęs pripažintas regio talentas savo muzikinę karjerą pradėjo bažnyčios chore. Meilė bažnyčiai jį netgi pastūmėjo įgyti teologijos mokslinį laipsnį, tačiau R.Wrightas nepamiršo ir kito savo pašaukimo – muzikos.

Profesionaliai muzikuoti puikiai savo įvairiaspalvį ir stiprų balsą valdantis atlikėjas pradėjo 1998-aisiais, o po trejų metų nusprendė savo karjerą tęsti Italijoje. Čia jis išleido puikiai klausytojų įvertintą albumą „Point Black“, toliau tęsė savo pasirodymus Europos scenose.


Kas? Festivalio „Pasaulio muzika gyvai'12“ koncertas.

Kur? Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje.

Kada? rugpjūčio 14 d. 19 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų