Renginį turėjęs vesti R. Mackevičius scenoje nepasirodė – privalėjo saviizoliuotis

  • Teksto dydis:

Penktadienį, spalio 30 dieną, vykusioje „Red Bull SoundClash“ muzikos dvikovoje, kurioje kovėsi Moniqué ir Justinas Jarutis, po keturių įtemptų raundų pergalę šventė publikos favoritas – J. Jarutis. Virtualiu būdu balsavusi publika nusprendė, kad populiariosios muzikos atlikėjas geriau pasirodė trijuose iš keturių muzikos dvikovos raundų ir jam atidavė daugiausiai balsų.

Kova buvo sudėtinga – atlikėjai ne tik turėjo išmokti atlikti vienas kito dainas, bet ir perdainuoti savas neįprastu stiliumi. Vakarui dirigavo DJ Mamania, kuris ir atskleidė tris paslėptuosius stilius: latino, electro ir funk.

„Red Bull SoundClash“ muzikos dvikova Lietuvoje vyko trečiąjį kartą, tačiau ši buvo neeilinė – publika kovą stebėjo iš namų, o atlikėjai savo fanus matė specialiai įrengtuose LED ekranuose.

Tiesioginę transliaciją per „Zoom“ programėlę stebėjo 352 fanų – tai iki šiol didžiausias virtualių žiūrovų skaičius Lietuvoje. Renginį tiesiogiai transliavo LNK televizija.

Tuščia „Žalgirio“ arena nebuvo vienintelis siurprizas, kurį šiai dvikovai pateikė dabartinė situacija. Likus vienai dienai iki renginio sužinota, kad grupė „8 kambarys“, turėjusi pasirodyti kartu su Moniqué „Kviestinio svečio“ raunde, atvykti negalės – grupės nario Deivido Alejūno-Corsalio COVID-19 tyrimas buvo teigiamas.

Dėl saugumo atvykti negalėjo ir vienas iš vedėjų – Rolandas Mackevičius, kuriam dėl galimo kontakto su sergančiuoju teko izoliuotis – jį pakeitė Jonas Nainys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Grandrapi so vid 19

Grandrapi so vid 19 portretas
Vai, vai. Antroji banga

Uždarbiautojas

Uždarbiautojas portretas
Dar vienas pareigytės kompanionas , klounada tęsiasi o kokie šio klouno simptomai , čiaudėja, kosėja ar gerklytė skauda. Šoumenai surado naują pajamų šaltinį.

si

si portretas
Ne "saviizoliuotis", o "izoliuotis". Turbūt dar nesakote "savipraustis, savišukuotis"?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių