Pereiti į pagrindinį turinį

Renginių organizatorė E. Purauskytė susilaukė dukrelės: gyvenu tik Ja

Žinoma renginių organizatorė ir režisierė, verslininkė Erika Purauskytė tapo mama. Prieš savaitę ji susilaukė dukrytės.

Facebook nuotr.

Apie tai laiminga mama pranešė savo feisbuko paskyroje ir iškart atsiprašė už ilgoką tylą ir slapukavimą. Anot E. Purauskytės, šeimos laime norėjosi ramiai džiaugtis tik trise.

„Taip, mano gyvenime įvyko Stebuklas. Aš įsimylėjau. Jau daugiau nei savaitę gyvenu tik JA... Atsiprašau savo artimiausių draugų, draugių, kad nepranešiau iškart – mums reikėjo laiko pabūti trise, pasidžiaugti ir kiekvieną laimės akimirką išgyventi šeimoje. Net nenorėjau kam nors kelti ragelio, tęsti pokalbio, nukreipti savo dėmesio nuo Jos. Taip, prisipažįstu – aš praskydau. Nuo pirmos akimirkos JĄ pamačiusi. Taip, dabar esu ta mama, kuri pramerkia akis sekundę iki JI nubunda. Galiu valandų valandas žiūrėti į Ją miegančią ir kartoti kokia ji graži. Taip, šiandien aš suprantu tai, ką nuolat man rašėte, sakėte „tapsi mama, suprasi“. Net pačiai įdomu stebėti save, nes tokia stipri ir tuo pat metu tokia silpna dar nesu buvusi. Labai norime ir toliau džiaugtis tik sau, o kai ateis laikas – susitiksime, apsikabinsime, prisisveikinsime ir džiaugsimės drauge. Pilnatvė, laimė ir ramybė šiandien mūsų namuose“, – šiltais žodžiais pasidalijo verslininkė. 

Žinia, kad ji taps mama, žiniasklaidoje nuvilnijo kaip sensacija, mat pastaruoju metu žinoma moteris nevengė kritiškai atsiliepti apie motinystę ir skeptiškai vertino galimybę pačiai ją patirti. Maža to, televizijos laidose ji be užuolankų dėstė, kad ne tik negalvoja apie vaikus, bet jų ir nenori.

Dar šiemet laidoje „Valanda su Rūta“ E. Purauskytė buvo pristatyta kaip karjeristė, negalvojanti apie šeimos kūrimą, ir atviravo, kad dėl nenoro turėti vaikų iširo jos santuoka. „Niekada nesakau niekada, niekada nesakau, kad neateis ta diena ir nepajausiu to motiniško instinkto, bet per 35-erius metus man nebuvo tokio noro“, – viešai sakė E. Purauskytė. Akivaizdu, kad žmonės keičiasi, o motinystė išties daro stebuklus. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų