Kad bandelės įgautų švelniai žalsvą atspalvį, į tešlą dar įmaišoma špinatų, praneša LNK.
„Koronaburgerio gamyba užtrunka ilgiau ir reikia daugiau ingredientų, nei įprastam. Bet jo kaina maža, nes kol kas tai naujas produktas“, – sako restorano savininkas Hoang Tung
Apie 2,5 euro – tiek Vietnamo restorane kainuoja vištienos arba jautienos skonio koronaburgeris. Neįprasto sumuštinio idėja kilo, kai 10-metis restorano savininko sūnus paprašė padaryti su virusu ką nors smagaus. Jis jau buvo pavargęs nuo blogų naujienų.
„Sulaukiame teigiamų klientų atsiliepimų. Užuot patyrę įtampą dėl viruso, dabar jie gali atsipalaiduoti ir pasijuokti“, – sako savininkas.
Kol kas šis patiekalas yra visai paklausus – vos per pirmą dieną parduota apie 100 sumuštinių. Restorano savininkas tikisi, kad tai padės išjudinti pardavimus. Jo verslas smarkiai nukentėjo nuo COVID-19 protrūkio Vietname.
Naujausi komentarai