Retai vakarėliuose matomas verslininkas U. Kiguolis: man visa tai pasidarė lėkšta

  • Teksto dydis:

Praeityje triukšmingu gyvenimo būdų garsėjęs Ugnius Kiguolis, nepaisant nuolatinių pramogų ir ekstremalių veiklų išbandomų kartu su sūnumi, šiandien gyvena kur kas ramesnį gyvenimą.

Šį šeštadienį kulinarinių pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ laukia azartiška dviejų kartų kova – dėl geresnio kulinaro vardo susirungs tėtis ir sūnus. Tai puikiai visiems pažįstamas verslininkas U. Kiguolis bei jo sūnus Matas Pijus. O kurio gamintas patiekalas bus gardesnis, nuspręsti atiteks Ugniaus broliui, Mato dėdei Linui Kiguoliui.

Verslininko U. Kiguolio pristatinėti nereikia – jis vienas sėkmingiausių ir labiausiai žinomų Kauno savo srities atstovų. Negana to, vyras užsiima ir kita įdomia veikla – štai prieš porą metų nusipirkęs Lentvario dvarą, šiandien žinomas vyras džiaugiasi, jog restauravimo darbai pagaliau pajudėjo į priekį.

„Šiais metais jau pradėsime intensyviau atstatinėti dvarą, nes pagaliau visi popierių tvarkymai baigti, konkursai praeiti ir jau galima pradėti statybas“, – laidoje, rodomoje šeštadieniais 9 val. per TV3, pasakos Ugnius.

Man visa tai pasidarė lėkšta. Gyvenime yra daug įdomesnės veiklos nei tie vakarėliai.

Tačiau laidoje jam teks ne prie dvaro sienų darbuotis, o prie maisto gaminimui paruošto stalo. Jis kartu su grilio virtuozu Vadimu Amosovu keps japoniškus baklažanus „Nasu dengaku“, o priešininkų komandoje azartiškai nusiteikęs Ugniaus sūnus Matas, padedamas ilgametės laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, keps bolivinių balandų ir lęšių kotletukus.

Matas Pijus Kiguolis – linksmas ir itin aktyvų laisvalaikį dievinantis berniukas. Visai kaip ir tėtis, jis mėgsta ekstremalų sportą ir drąsiai išbando įvairiausias avantiūras.

„Vasarą su tėčiU buvome kalnuose, kur važinėjomės kalnų dviračiais. Pirma trasa neatrodė sunki, nusileidome sėkmingai, todėl sugalvojome išbandyti profesionalesnes trasas. Vienoje iš jų, deja, tėtis net aprangą savo susiplėšė“, – apie ekstremalius išbandymus patirtus kartu su tėčiu pasakos Matas.

Laidoje Matas pasakos, kad tėtis jam labai geras ir dėmesingas. Jo tėčiui Ugniui šie žodžiai paglostys širdį, tačiau vyras laidoje tvirtins – vaikai gyvenime visko turi mokytis patys.

Praeityje triukšmingu gyvenimo būdu garsėjęs Ugnius, nepaisant nuolatinių pramogų ir ekstremalių veiklų išbandomų kartu su sūnumi, šiandien gyvena kur kas ramesnį gyvenimą. Vyras taip pat atsakingai rūpinasi savo sveikata bei nevalgo mėsos.

„Pasidariau retas svečias įvairiuose klubuose ar renginiuose. Tačiau ne dėl triukšmo ar alkoholio, tiesiog tuose VIP lygio vakarėliuose nebelabai man yra ką veikt, nerandu ką kalbėti su ten būnančiais žmonėmis. Man visa tai pasidarė lėkšta. Gyvenime yra daug įdomesnės veiklos nei tie vakarėliai“, – laidoje teigs Ugnius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manęs

manęs portretas
tai apskritai vakarėliuose nepamatysit.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių