Pereiti į pagrindinį turinį

Rihanna leido gerbėjams grožėtis savo krūtimis ir užpakaliuku

2014-06-03 09:40
DMN inf.

Per apdovanojimų ceremoniją pirmadienį Rihanna traukė žvilgsnius žėrinčiais karoliukais siuvinėta perregima suknele ir pareiškė, jog mados taisyklės yra tam, kad jas laužytum.

Rihanna Rihanna Rihanna Rihanna Rihanna

Rihanna (Rijana) įrodė, kad ne veltui jai buvo skirtas Amerikos mados dizainerių tarybos (CFDA) apdovanojimas, – per šių apdovanojimų ceremoniją pirmadienį ji traukė žvilgsnius žėrinčiais karoliukais siuvinėta perregima suknele ir pareiškė, jog mados taisyklės yra tam, kad jas laužytum.

Hito „Diamonds“ atlikėja „Lincoln Center“ Niujorke raudonuoju kilimu žengė vilkėdama dramatišką, visiškai permatomą Adamo Selmano suknelę, po kuria vilkėjo tik kūno spalvos kelnaites ir kuri netrukdė grožėtis jos krūtimis ir užpakaliuku.

Atsiimdama 2014 metų „Mados ikonos“ apdovanojimą, ji sakė: „Kiek tik prisimenu, mada buvo mano gynybos mechanizmas... Niekada nebūsi stilingas, jeigu nerizikuosi“.

„Savo mada galiu kompensuoti visas savo silpnybes“, – sakė ji ir pridūrė: „Yra taisyklės, bet taisyklės yra tam, kad būtų sulaužytos“.

Apdovanojimą jai įteikė įtakingoji „Vogue“ redaktorė Anna Wintour (Ana Vintur), kuri sakė, kad Rihannos atveju „esmė yra būti drąsiam“.

Dizaineriui ir režisieriui Tomui Fordui buvo įteiktas Geoffrey Beene'o (Džefrio Bino) apdovanojimas už gyvenimo pasiekimus, o mados magnatėmis tapusioms aktorėms Mary-Kate ir Ashley Olsen (Meri Keit ir Ešli Olsen) atiteko Metų aksesuarų dizainerio apdovanojimas už jų liniją „The Row“.

CFDA apdovanojimų įteikimo ceremoniją vedė režisierius ir scenaristas Johnas Watersas (Džonas Votersas). Savus mados pareiškimus ant raudonojo kilimo padarė tokios žvaigždės kaip Lupita Nyong'o (Lupita Njong'o), Blake Lively (Bleik Laivli) ir Marion Cotillard (Marion Kotijar).

Ceremonijoje taip pat dalyvavo modeliai Karlie Kloss (Karli Klos), Alessandra Ambrosio (Alesandra Ambrosio) ir Chanel Iman (Šanel Iman), tokie dizaineriai kaip Diane von Furstenberg (Dajan fon Fiurstenberg) ir Betsey Johnson (Betsi Džonson).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų