Pereiti į pagrindinį turinį

Rokenrolo ritmu – kol pradės byrėti pelenai!

2009-02-20 09:00
Rokenrolo ritmu – kol pradės byrėti pelenai!
Rokenrolo ritmu – kol pradės byrėti pelenai! / "Pelenų" archyvo nuotr. Staigmena: "Pelenai" pirmą kartą perdainuos legendinės grupės "Nirvana" dainas.

Antrą dešimtmetį skaičiuojanti grupė "Pelenai" gerbėjams pasiryžusi įrodyti, kad rokenrolą groja ne prasčiau nei roką.

Įsitikinti tuo grupė ir jos lyderis Česlovas Gabalis visus kviečia šį vakarą – klube "Champagne Bar" vyksiančiame jų "Rock'n'roll party". "Atnaujinta programa, nuo scenos trykštanti energija, gera muzika ir laikas su draugais jaukioje aplinkoje... Ką čia bepridursi, turi ateiti ir išgirsti tai pats!" – tokius pažadus žarstė "Pelenai".

Klube "Champagne Bar" muzikantai ketina pristatyti atnaujintą perdainuotų dainų programą. Skambės ne tik rokenrolas, bet ir muzikos ikonų, tokių kaip Bryanas Adamsas, Gary Moore'as, "Rolling Stones", perdainuotos dainos. Pirmą kartą klausytojai galės išgirsti ir įvertinti "Pelenų" atliekamas legendinės grupės "Nirvana" dainas.

"Mes esam lyriški, bet į klubą žmonės ateina pasilinksminti. Jausmingus ir lyriškus kūrinius pataupysim autoriniams koncertams. Šį kartą klausytojai iš mūsų gali tikėtis geros nuotaikos, rokenrolo energijos ir linksmybių, o mes tikimės palaikymo", – sakė "Pelenų" senbuvis, bosininkas Gintas Banys.

Paklausti, ar ateityje ir jų kūryboje gali atsirasti rokenrolo ritmas, muzikantai neigė. Tačiau patikino, kad šįvakar planuojamas groti rokenrolas jiems toks pat mielas vaikas kaip ir "Pelenų" dainos.


VIETA: "Champagne Bar", A.Vienuolio g. 4, Vilnius.

LAIKAS: vasario 20 d. 21 val.

KAINA: nuo 25 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų