Pereiti į pagrindinį turinį

"Rolling Stone" žurnalą ragino boikotuoti dėl K. Kardashian nuotraukos

2015-07-15 13:10
BNS inf.
K. Kardashian
K. Kardashian / Scanpix nuotr.

Tiesmukų pasisakymų nevengianti airių atlikėja Sinead O'Connor (Šineid O'Konor) paragino savo gerbėjus boikotuoti vieną populiariausių muzikinių žurnalų „Rolling Stone“, kai ant paskutinio jo numerio viršelio pasirodė realybės televizijos šou Kim Kardashian (Kim Kardašian) nuotrauka.

Kūdikio besilaukianti Kanye Westo (Kanjė Vesto) žmona ant liepos 16-30 dienos numerio viršelio nufotografuota su jūreiviška kepure ir ant pečių nusmaukta jūreiviška palaidine, kuri įžūliai atidengia jos nemenkus apvalumus ir raudoną liemenėlę.

Vos pamačiusi šią nuotrauką antradienį S.O'Conor parašė komentarą socialiniame tinkle „Facebook“, kuriame užsipuolė „Rolling Stone“ redaktorius dėl viršeliui pasirinktos televizijos realybės šou įžymybės.

„Ką šita p**da daro ant „Rolling Stone“ viršelio? Muzika oficialiai mirė. Ir kas galėjo pagalvoti, kad ją nužudys „Rolling Stone“? (Laidos „X Factor“ organizatoriams) Simonui Cowellui (Saimonui Kauelui) ir Louisui Walshui (Luisui Volšui) nebegalima užkrauti visos kaltės (dėl nužudymo). Bobas Dylanas turėtų būti velniškai pasibaisėjęs“, – parašė atlikėja.

Tai ne pirmas atvejis, kai S.O'Connor drumsčia vandenį muzikiniame pasaulyje. Pernai ji apkaltino Miley Cyrus (Maili Sairus), neva ši savo pikantiškais muzikiniais klipais ir sceniniais kostiumais prisideda prie seksualių pupyčių įvaizdžio propagavimo tarp jaunų merginų, ir pareiškė, kad Lady Gaga (Leidi Gaga) daro blogą įtaką jauniems muzikos gerbėjams.

Žurnalo viršelį galite pamatyti čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų