Pereiti į pagrindinį turinį

Romeo vaidmens trokštantis Tadas: tarp mūsų su Bjelle – chemija, ne meilė

2013-11-05 18:00
DMN inf.

Šeštadienį legendinę įsimylėjėlių porą - Romeo ir Džiuljetą - bandys įkūnyti Tadas Juodsnukis ir Bjelle. Nors tarp jų – pastebimas ūgio skirtumas, duetas jį sėkmingai maskuos per visą sceną plazdančiu audeklu, kuris pavirs jų meilės guolio patalais.

Daug laiko pasirodymo repeticijoms paskyręs Tadas tikino, kad tarp jųdviejų su Bjelle užsimezgė ryšys. „Tarp mūsų yra chemija. Kartoju – chemija, ne meilė, – užkulisiuose juokėsi charizmatiškasis  atlikėjas. – Su Bjelle viskas faina, mūsų darbiniai santykiai labai geri. Žinoma, ji galėtų būti mano scenos Džiuljeta. Bet kol kas anksti kalbėti. Svarbiausia – kad partnerę galėtum įsimylėti scenoje, o ne mylėti gyvenime.“

Į Romeo vaidmenį rimtai pretenduojantis vaikinas auditoriją pavergia ne tik puikiais vokaliniais sugebėjimais, bet ir savo įvaizdžiu. Tadas džiaugiasi, kad šou "Romeo ir Džiuljeta" turi sąlygas skleisti roko kultūrą. „Tai ne alus ir degtinė, riebaluoti plaukai, o vidinė laisvė, kova“, – sako T. Juodsnukis.

O ar jis galėtų išsižadėti savo ilgų plaukų, jei to reikalautų „Romeo ir Džiuljetos“ režisierius? „Plaukai bus tol, kol leis gamta. Tai yra mano sielos laisvė ir mano rokenrolas“, – nukerta TV3 projekto dalyvis.

Kuriam vaikinui šeštadienį geriau pasiseks įkūnyti Romeo: Tadui ar Jonui? O kuri mergina labiau priartės prie Džiuljetos vaidmens – Bjelle ar Silvija? Visi atsakymai – muzikiniame šou „Romeo ir Džiuljeta“ jau šeštadienį 19.00 val. per TV3

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų