„The Roop“ vėl triumfuoja: geriausiais pripažino „Eurovizijos“ gerbėjų organizacija

  • Teksto dydis:

Grupė „The Roop“ ir toliau skina pergales.

Tarptautinė organizacija OGAE šiemet vėl rinko, kas, jų nuomone, turėjo tapti šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojais.

Balsus atidavė 42 „Eurovizijos“ gerbėjų klubų tinklai  Europoje ir už jos ribų.

2020-ųjų „Eurovizijos“ nugalėtojais išrinkti Lietuvos atstovai „The Roop“, kuriems gerbėjai skyrė 770 taškų.

Antroje vietoje atsidūrę islandai pelnė 634 taškus, trečia vieta atiteko Šveicarijos atstovams – jie pelnė 620 taškų.

Stop kadras.


OGAE („Organisation Générale des Amateurs de l'Eurovision“) yra tarptautinis „Eurovizijos“ gerbėjų klubų tinklas, kurį sudaro oficialūs OGAE „Eurovizijos“ gerbėjų klubai, esantys Europoje ir už jos ribų. 

Savaitgalį Europos transliuotojų sąjunga (EBU) pranešė, kad 65-oji „Eurovizija“ kitąmet vyks Roterdamo „Ahoy“ arenoje – ten pat, kur šiemet gegužės 12–16 dienomis turėjo vykti konkurso pusfinaliai ir finalai, atšaukti dėl koronaviruso pandemijos.

Šių metų „Eurovizijoje“ dalyvavo 41 šalies atstovai. Apie Roterdame kitąmet vyksiančią „Euroviziją“ paskelbta specialiame renginyje „Eurovision: Europe Shine a Light“ („Eurovizija: švieski, Europa“).

Šį renginį EBU nariai transliavo 45 šalyse vietoj šeštadienį turėjusio vykti didžiojo „Eurovizijos“ finalo. Per visą populiaraus tarptautinio dainų konkurso rengimo istoriją tai yra pirmas kartas, kai jis neįvyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na , dabar

Na , dabar  portretas
tai jau ir ''GRAMMY '' bus musu ! Pasaulis po jusu kojomis , ruupai !!! Ar spes Vilniaus stadiona eurovizijai pastatyti ? Paskubekit ...

Edmundui

Edmundui portretas
pidaru nepidaru bet konkursas liuksinis. Aišku kai būna grynai dirbtinis nugalėtoju iškėlimas nu pavyzdžiui kuomet tą ne savo balsu kaukiančia ukrainiete išrinko ar ta kudakuojančia stora baidykle žyde ar pusiau gyva portugala neva vėžiu serganti tai bjauru.. Vistik tas būna retai. Šiemet ir Lietuvos atranka buvo oho-ho. Toki stiprūs atlikėjai kad krūva euru prabalsavau ir nepajaučiau

Chi

Chi portretas
Nebejuokinkit pasaulio su savo pirma vieta. Gana!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių