Pereiti į pagrindinį turinį

Rusijos oligarchai į Lietuvą važiuoja valytis organizmų

2009-09-19 10:59
Vizitai: itin pasiturintys žmonės iš Rusijos, nesiskelbdami apie savo keliones, į Lietuvą skrenda gydytis.
Vizitai: itin pasiturintys žmonės iš Rusijos, nesiskelbdami apie savo keliones, į Lietuvą skrenda gydytis. / Asmeninio arch. nuotr.

"Jokių pavardžių", – perspėjo natūralios medicinos centrams Kaune ir Vilniuje vadovaujanti Jelena Tulčina. Tačiau ji nepaneigė gandų: valytis organizmų į Lietuvą išties vyksta Rusijos turtuoliai.

Išbandę geriausias klinikas

Skrydžiai iš Sankt Peterburgo, Maskvos, Čeliabinsko. Kartais – nuosavais lėktuvais. Vizito Lietuvoje trukmė – 10 parų. Apgyvendinimui – Vilniaus viešbučiai "Stikliai", "Le Meridien Villon", "Balaton".

Procedūros – Žvėryne. Po jų – kultūrinė programa: Operos ir baleto teatras, koncertai, ekskursijos į Trakus, Druskininkus, Kauną, Palangą.

Turtingi žmonės iš Rusijos, turintys neribotas galimybes rinktis garsiausias pasaulio klinikas, atrado Lietuvą ir J.Tulčinos vadovaujamą natūralios medicinos kliniką.

"Pagrindinės jų problemos – antsvoris ir žvynelinė, – pastebėjo gydytoja J.Tulčina. – Šie žmonės išbandė daug, lankėsi geriausiose, brangiausiose gydyklose ir Kinijoje, ir Izraelyje. Bet atėjo pas mus."

"Kalbant apie gydymo metodiką – jokių išskirtinių sąlygų, – papurtė galvą J.Tulčina. – Iš manęs Rusijos turtuoliai išgirsta tą patį, ką ir mūsų pacientai Lietuvoje: negalima kišti į save visko kaip į šiukšlių maišą, reikia sužinoti, kas naudinga tavo organizmui ir kas jį nuodija, būtina išvalyti žarnyną, sureguliuoti jo sistemų veiklą ir laikytis režimo."

Paskutiniai žmoniški pietūs

Pirmajam savo pacientui iš Rusijos gydytoja pareiškė be užuolankų: "Šiandien tu turtingas, o rytoj jau gali būti praradęs viską. Infarktas, insultas, ir to, ką šiandien turi, tau nebereikės."

Tai buvo 25-erių vyras su dideliu antsvoriu. Docentas, kandidatas į ekonomikos mokslų daktarus iš Sankt Peterburgo. Jo tėvas – šiame mieste žinomas žmogus, priklausantis tikrajam peterburgiečių elitui: instituto rektorius.

"Docentas svėrė 135 kilogramus, – pasakojo J.Tulčina. – Jam buvo sunku judėti, jis prakaitavo, skundėsi aukštu kraujospūdžiu."

Atvykusį į Vilnių peterburgietį J.Tulčina pakvietė papietauti. "Susitikome "Stiklių" restorane, – prisiminė ji. – Docentas sako: daktare, norėčiau paskutinį kartą žmoniškai pavalgyti."

Rusas užsisakė savo mėgstamų valgių: užkandžiams – midijų ir krevečių, karštajam patiekalui – kiaulės koją su keptomis bulvėmis, desertui – austriško pyrago su plakta grietinėle ir ledais. Viską užgėrė kokakola.

Sūneliui – "Ferrari" telefonas

"Svečio draugė, liekna, save prisižiūrinti moteris, valgė labai mažai, – pasakojo J.Tulčina. – Ji paaiškino atvykusi "tik dėl vyro problemos", pati jokių rūpesčių dėl sveikatos neturinti, nebent "kelis spuogelius".

Kai Žvėryno natūralios medicinos centre docentui buvo pradėtos žarnyno valymo procedūros, jas nutarė išbandyti ir jo gyvenimo draugė. Pradėjus valyti žarnyną ir kepenis, išpuoselėtos išvaizdos moterį ištiko šokas. Jos organizmas buvo pilnas parazitų.

"Tos kirmėlės... Gal todėl, kad mes Sankt Peterburge, savo name, laikome tris veislinius šunis?" – svarstė rusė. Moteris nusprendė atvežti J.Tulčinai abu savo ir docento vaikus.

"Jiems pasirodė, kad Lietuvoje labai pigu, – prisiminė gydytoja. – Jų masteliais, ko gero, tikrai taip. Po visų mūsų procedūrų linksma ir patenkinta docento draugė čiauškėjo, kad pakeliui į Sankt Peterburgą jie būtinai užsuks į Baltarusiją, kur rado pigų dovanos šešiamečiam sūnui variantą. Jie buvo susirengę vaikui pirkti mobilųjį telefoną už 20 tūkst. eurų, bet Baltarusijoje surado ne ką blogesnį "Ferrari" telefoną už 6 tūkst. eurų."

Mersedesas budėjo visą parą

Per 10 dienų Lietuvoje docentas palengvėjo aštuoniais kilogramais, grįžęs į Rusiją per mėnesį numetė dar 10 kilogramų. Svoris mažėjo ir toliau.

Apie gydytoją iš Lietuvos, kuri, anot jo, padarė stebuklą, vyras papasakojo keliems savo pažįstamiems.

Netrukus J.Tulčina jau sveikinosi su Sergejumi ir Čeliabinsko – pramonininku, valdančiu kompaniją, kurioje dirba 30 tūkst. žmonių.

Atvykęs į Vilnių jis paprašė užsakyti jam automobilį – prabangų mersedesą, kuris visas 10 dienų kiaurą parą budėtų prie viešbučio. "Tokio, kokio jis pageidavo, "Mercedeso" ieškojome po visą Lietuvą, – pasakojo J.Tulčina. – Jo vienos dienos nuoma kainavo 600 eurų."

Pramonininkas apsistojo "Stiklių" viešbutyje. Svečiui viskas patiko: ir gyvenimo sąlygos, ir gydymo procedūros. Jis turėjo didelį antsvorį, be to, kamavo inkstų akmenligė. "Organizmas buvo smarkiai užterštas, jį reikėjo valyti, detosikuoti, ir apskritai vyrą mokyti kitaip gyventi", – kalbėjo Jelena.

"Atsisveikindamas jis dėkojo, gyrė aptarnavimą, bet išsakė keletą pastabų, – prisiminė J.Tulčina. – Jam mūsų klinikoje buvo per mažai specialių komforto priemonių ("malovato pontov"). Sakė: "Va, per detoksikacijos procedūras gerai būtų sėdėti fotelyje... Tuo metu būtų galima mėgautis kosmetine kauke. Ir kad prieš akis kabėtų televizorius. Beje, televizorių pas jus apskritai trūksta, jų turėtų būti visur, kiekviename kabinete."

Rusijos bokso mecenatas

Pramonininkas iš Čeliabinsko atsiuntė pas J.Tulčiną savo tėvą. Taip pat turtuolį, oligarchą. Šis žmogus – vienas pagrindinių Rusijos bokso rinktinės rėmėjų.

"Palyginti su sūnumi, jis buvo labai kuklus, – pasakojo J.Tulčina. – Šiam žmogui nereikėjo nuomoti automobilio. Į procedūras atvykdavo taksi. Jis buvo pasirengęs daryti viską, kad atsikratytų nereikalingų kilogramų ir išsivaduotų nuo chroniškai padidėjusio kraujospūdžio."

Šį pacientą iš Rusijos turtingųjų elito pakeitė Fiodoras iš "Gazpromo". Per 10 dienų Žvėryno natūralios medicinos klinikoje jis numetė 10 kilogramų. "Iš pradžių svoris krenta labai sparčiai, nes iš organizmo kartu su šlakais ima šalintis sukauptas vanduo", – paaiškino J.Tulčina.

Ponas Fiodoras iš "Gazpromo" atsikratė 20 kilogramų ir liovėsi gerti vaistus, stimuliuojančius širdies veiklą. Aštuonerius metus jis buvo priklausomas nuo medikamentų.

Numetė 34 kilogramus

Dar vienas turtuolis iš Čeliabinsko atskrido į Vilnių su itin rimtos stadijos žvyneline. "Šis vyras nebegalėjo nė akimirkos būti saulėje. Ligos pažeista oda ne tik luposi, ji trūkinėjo giliais plyšiais ir per marškinius persisunkdavo kraujas. Buvo išbandęs, anot jo, viską, ką galima gauti už pinigus, bet niekas negelbėjo", – pasakojo J.Tulčina.

Natūralios medicinos centre čeliabinskiečiui buvo atliktas maisto netoleravimo testas, išvalytas žarnynas ir kepenys. Penkis mėnesius jis idealiai laikėsi programos.

"Kai po tų penkių mėnesių atvyko pasirodyti, nepažinau, – nusišypsojo J.Tulčina. – Jis buvo netekęs 34 kilogramų, jo oda buvo švari kaip naujagimio. Kai jis nuvyko į Izraelį atlikti tyrimų, nes visi gąsdino – ką tu darai, taip maitinantis pritrūks vitaminų, medikai paklausė: čia jūsų duomenys ar jūsų penkiamečio vaiko?"

"Po to, – pasakojo Jelena, – jis atsigabeno į Lietuvą savo žmoną, dukrą ir du draugus, vienas kurių visą kompaniją atskraidino nuosavu lėktuvu." Lėktuvo savininkas papasakojo apie save: jis turi gerą verslą, namą Florencijoje, kainuojantį 17 milijonų eurų, ir serga žvyneline.

J.Tulčina ką tik atsiveikino su jos centre procedūras baigusiu Maskvos apskrities kultūros viceministru. Dabar ji laukia kelių žmonių iš Sankt Peterburgo, sergančių diabetu ir migrena. Keletas pacientų rengiasi atskristi iš Almatos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų