Pereiti į pagrindinį turinį

S. Jasaitis norėjo didelių gražių vestuvių! O. Pikul pasidavė?

2013-07-07 06:00
S. Jasaitis norėjo didelių gražių vestuvių! O. Pikul pasidavė?
S. Jasaitis norėjo didelių gražių vestuvių! O. Pikul pasidavė? / Oskanos Pikul ir Simo Jasaičio nuotr.

Liepos 19 d. aukso žiedus sumainys viena garsiausių Lietuvos porų – merginų grupės „Naujos Pupytės“ narė Oskana Pikul ir jos išrinktasis krepšininkas Simas Jasaitis.

Gaubia paslapties šydu

Kol kas nei kur planuojama tuoktuvių šventė, nei kiek joje bus svečių, nei kurio dizainerio suknelę vilkės, nei kur po puotos medų kopinės, O.Pikul neatskleidžia, tik šypsodamasi sako: „Vestuvių dieną viską pamatysite!“

Kaip krepšininkas mylimajai pasipiršo, ji taip pat linkusi pasilaikyti sau. „Tai labai asmeniška. Galiu tik išduoti, kad tai įvyko Lietuvos pajūryje, netoli mūsų mėgstamo restorano. Bet detalių pasakoti nenorėčiau“, – teigė pašnekovė.

Kodėl tiek daug paslapties? „Todėl, kad toks susitarimas. Aš žodžio žmogus ir žodžio laikausi. Viską pamatysite vestuvių dieną“, – tvirtino O.Pikul ir nusijuokė sakydama, kad tikriausiai atrodo pernelyg paslaptingi.

Už ką myli S.Jasaitį?

O.Pikul neslėpė – dar neseniai apie šeimą ji negalvojo, svarbiausi jai buvo mokslai ir pačios veikla.

„Bet šiuo metu man tai labai aktualus klausimas, mes ruošiamės kurti šeimą, ruošiamės santuokai. Šeimą kaip vertybę įdiegė mama. Kadangi jau žengiame tokį žingsnį, mums ši vertybė, be abejonės, dabar yra svarbiausia“, – atviravo dainininkė.

Kalbėdama apie laimingą santuoką kaip viso to pagrindą ji išskyrė keletą dalykų: supratingumą, gebėjimą vienam prie kito derintis, toleranciją, mokėjimą atleisti, pagarbą ir meilę vieno kitam. Tai, O.Pikul įsitikinimu, lemia santykių sėkmę.

Visi žmonės turi trūkumų, idealių nėra. Bet už ką vis dėlto ji taip myli Simą?

„Meilė, simpatija yra chemija. Negali nusakyti, dėl ko tą žmogų myli. Tiesiog taip jau gamtos duota. Ir kai pajaučiame vienas kitam simpatiją, negalim pasakyti už ką. Taip, dažnai šis jausmas apakina. ir nematai neigiamų žmogaus savybių, kurios laikui bėgant išryškėja. Galėčiau daug vardyti, kurios Simo savybės man patinka, bet nuoširdumą ir paprastumą išskirčiau kaip labiausiai žavinčias“, – teigė būsimoji nuotaka.

„Tiesą sakant, apie tai niekad nesusimąsčiau, nes tarp mūsų yra visiška chemija ir meilė vieno kitam“, – pridūrė ji.

Siūlė pabėgti svetur

Tuoktuvių šventę pora planavo kartu. O.Pikul teigimu, ji bus jų abiejų svajonių išsipildymas. „Turėsime tai, ko ir norėjome“, – apie kol kas paslapties šydu gaubiamą vestuvių šventę sakė O.Pikul.

Dainininkė teigė nesanti labai reikli ir pernelyg didelės reikšmės detalėms ar vietai ji neskyrė. Kaip pati sakė, nesinorėjo prie nieko per daug prisirišti. Tačiau papasakojo, kad vis dėlto pirminis vestuvių planas išsiskyrė.

„Siūliau Simui važiuoti kur nors į tolimą gražią šalį ir tyliai, ramiai susituokti, liudininkės būtų buvusios mūsų mamos. Bet jis norėjo didelių gražių vestuvių. Man tiko abu variantai“, – teigė pašnekovė.

Pasak jos, kai myli žmogų ir svarbiausias tampa pats šeimos kūrimo faktas, norai, kaip tai atšvęsti, jau nebeturi didelės reikšmės.

„Tai jau tampa tik galimybių ir laiko klausimu. Ačiū Dievui, kad galėjome sau leisti pasidaryti taip, kaip norėjome. Iš principo neteikiu tam tiek daug reikšmės. Man jokio skirtumo, kokios vestuvės būtų buvusios“, – apie netrukus įvyksiančią šventę kalbėjo krepšininko sužadėtinė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų