Pereiti į pagrindinį turinį

S. Stavickį-Stano papiktino pamatytas vaizdas: per Lietuvą dunda A. Lukašenkos traukinukai

2021-11-14 14:12
DMN inf.

Dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano pasipiktino pamatęs vaizdą pro automobilio langą ir pažėrė kritikos Lietuvos santykiams su Baltarusija.

Stanislavas Stavickis-Stano
Stanislavas Stavickis-Stano / Feisbuko nuotr.

„Lietuvos pasienyje nepaprastoji padėtis. Mobilizuota kariuomenė. Didžiulė lokalaus ginkluoto konflikto grėsmė. Kas dieną miršta prekybos žmonėmis aukos. Terorizmas civilinėje aviacijoje, opozicijos pūdymas kalėjimuose, demonstrantų kankinimai ir nužudimai... O tuo tarpu Vilniaus traukinių stotyje rieda vagonėliai su baltarusiškomis trąšomis. Musiškiai rėkia, spjaudosi, daužosi į krūtinę: „Mes tą tarakoną, tą tironą Aliaksandrą Lukašenką, prispausime! Mes neleisime jam kvėpuoti! Diktatorius bus nubaustas!“. O tuo tarpu važiuodamas automobiliu, pro langą fotografuoju pagrindinio A. Lukašenkos pajamų šaltinio, „Belaruskali“ nesibaigiančių vagonėlių virtinę“, – sekmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ rašė dainininkas.

Pasak jo, mūsiškiai pyksta, keikia Europos Sąjungos neįgalumą priimant ryžtingus sprendimus. „ES politikai tik svaidytis žodžiais ir temoka. „Pagaliau reikia veikiančių priemonių!“. O tuo tarpu traukinukai rieda ne per Briuselio centrą – jie dunda per Maironio apdainuotus Lietuvos laukus ir miškus. Ech... Važiuojame su vaikais mašinoje, o jie klausia, ko aš čia tą traukinuką fotografuoju. Atsakau, kad čia A. Lukašenkos traukinukas. Vaikai nustemba: „Per žinias sakė, kad mes kariaujame su Lukašenka. Kodėl čia važinėja jo traukinukas?“. Na, rimtai. Kodėl? Matyt, toks tas hibridinis karas – dėl akių pakariaukime, – už akių paglostykime. Ateikite kurį rytą į Vilniaus traukinių stotį pamojuoti išvažiuojantiems „Belaruskali“ vagonėliams. Ir mūsų valstybės savigarbai pamojuoti“, – piktinosi žinomas vyras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų