Pereiti į pagrindinį turinį

S. Vergara ir J. Manganiello apie savo vestuves: jos bus didelės

2015-07-24 05:59
BNS inf.
S. Vegara ir  J. Manganiello
S. Vegara ir J. Manganiello / Scanpix nuotr.

Kolumbijoje gimusi aktorė Sofia Vergara (Sofija Vergara) lapkritį ištekės už savo vaikino Joe Manganiello (Džo Manganielo).

Pernai gruodį po trumpo romano susižadėjusi pora atsisakė dalytis su žiniasklaida savo vestuvių planais, tik pripažino, kad jos bus didelės.

Kaip skelbia žurnalas „Us Weekly“, aktorių vestuvės vyks Floridoje esančio Palm Bičo Breikerso kurorte lapkričio 22-ąją, per Padėkos dienos šventes.

Vienas šaltinis leidiniui sakė: „Jie nori švęsti kartu su visais artimaisiais ir draugais. Tai bus pačios linksmiausios vestuvės!“

Praėjusį mėnesį S.Vergara turėjo progą sudalyvauti savotiškoje santuokos ceremonijos repeticijoje, kai buvo pakviesta pamerge į savo draugės vestuves.

43 metų „Modernios šeimos“ (Modern Family) žvaigždė – geriausiai apmokama Amerikos televizijos aktorė – apie romaną su J. Manganiello prabilo pernai liepą, vos kelios savaitės po to, kai gegužės pabaigoje išsiskyrė su buvusiu sužadėtiniu Nicku Loebu (Niku Lebu).

J. Manganiello anksčiau yra minėjęs, kad S.Vergara yra jo „svajonių mergina“.

Žurnalui „People“ jis sakė: „Ji turi užpakalį, ji turi linkius, jos nuostabus veidas, nuostabūs plaukai, tiesiog puiki. Ir ji barasi!“

S.Vergara anksčiau buvo ištekėjusi už savo mokyklos laikų draugo Joe Gonzalezo (Džo Gonsaleso), kuris yra jos 22 metų sūnaus Manolo tėvas, tačiau jų santuoka truko neilgai.

„Magiškojo Maiko“ (Magic Mike) žvaigždei 38 metų J.Manganiello tai bus pirmoji santuoka.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų