Pereiti į pagrindinį turinį

S. Vergara – turtingiausia televizijos aktorė jau trečius metus iš eilės

2014-09-04 09:17
BNS inf.
Sofia Vergara
Sofia Vergara / Scanpix nuotr.

„Modernios šeimos“ (Modern Family) žvaigždė Sofia Vergara (Sofija Vergara) trečius metus iš eilės yra geriausiai apmokama JAV televizijos aktorė, uždirbusi maždaug 37 mln. dolerių, rodo trečiadienį paskelbtas 2014 metų sąrašas.

42 metų aktorė uždirbo gerokai daugiau nei geriausiai apmokamas aktorius, Ashtonas Kutcheris (Eštonas Kačeris), į kurio sąskaitas įplaukė maždaug 26 mln. dolerių, nurodo žurnalas „Forbes“.

Kolumbijoje gimusi S.Vergara, kuri šiemet per „Emmy“ įteikimo ceremoniją tiesiogine prasme stovėjo ant pjedestalo, už vieną „Modernios šeimos“ seriją, kaip pranešama, gauna po 325 tūkst. dolerių, bet daug daugiau uždirba iš reklamos, įskaitant buvimą „Diet Pepsi“ „veidu“.

Ji taip pat yra viena daugiamilijoninio verslo – talentų vadybos ir „pardavimo“ firmos „Latin World Entertainment“ – steigėjų, be to, anksčiau šiais metais išleido savo kvepalus.

Antroje vietoje po jos yra serialo „Įstatymas ir tvarka. Specialiųjų tyrimų skyrius” (Law and Order: Special Victims Unit) žvaigždė Mariska Hargitay (Mariska Hargitėj), kuri uždirbo iš viso maždaug 13 mln. dolerių, o Kaley Cuoco (Keili Kvoko) iš „Didžiojo sprogimo teorijos“ (The Big Bang Theory), uždirbusi 11 mln. dolerių, atsidūrė trečioje vietoje.

Ketvirtąja vieta dalijasi „Gerosios žmonos“ (The Good Wife) žvaigždė Julianna Margulies (Džuliana Margulis), Ellen Pompeo (Elen Pampeo) iš „Grėj anatomijos“ (Grey's Anatomy) ir Cobie Smulders (Kobi Smalders) iš „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ (How I Met Your Mother), uždirbusios po 10 milijonų.

C.Smulders kolegė iš to serialo Alyson Hannigan (Elison Hanigan) yra penktoje vietoje (9,5 mln. dolerių), o po jos eina komikės Amy Poehler (Eimi Pouler, 7 mln.) ir Mindy Kaling (Mindi Kaling, 6,5 milijono).

Aštuntąja vieta dalijasi „Skandalo“ (Scandal) žvaigždė Kerry Washington (Keri Vašington), „New Girl“ aktorė Zooey Deschanel (Zoji Deišenel) ir Courteney Cox (Kortni Koks) iš „Draugų“ (Friends), kurios uždirbo po maždaug 6 mln. dolerių.

Claire Danes (Kler Deins) iš „Tėvynės“ (Homeland) uždirbo 5 mln. dolerių, o pirmąjį dešimtuką užbaigianti „Merginų“ (Girls) žvaigždė Lena Dunham (Lina Danem) – 3,5 milijono.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų