Pereiti į pagrindinį turinį

San Marinui „Eurovizijoje“ atstovaus turkų kilmės dainininkas

2016-03-15 15:20
LRT
eurovision.tv nuotr.

San Marino nacionalinis transliuotojas SMRTV paskelbė, kas šiais metais atstovaus šaliai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Į Stokholmą nedidelės valstybės vėliavą skraidins turkų kilmės dainininkas Serhat.

Nacionalinė dainininkų atranka San Marine prasidėjo prieš kelis mėnesius. Šioje šalyje atranka vyksta kiek kita tvarka, nei Lietuvoje. Dainininkai San Marino nacionaliniam transliuotojui siunčia elektroninius laiškus, o šalies atstovą išrenka komisija.

Iš daugybės kandidatų išsiskyrė artistas Serhat, kurio įrašai praėjusį rudenį buvo Vokietijos ir Didžiosios Britanijos grojamiausiųjų sąraše.

SMRTV nusprendė susisiekti su artistu ir paklausti, ar jis norėtų dalyvauti didžiajame „Eurovizijos“ konkurse. Po trumpo pokalbio buvo nuspręsta, kad Švedijoje San Marinui atstovaus Serhat.

Serhat yra artistas, reprezentuojantis naująją Europą. Jis gimė Turkijoje, Stambule įgijo vokišką išsilavinimą, patirties sėmėsi Graikijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje. Dabar jis – tarptautinį pripažinimą pelnęs artistas, žinomas ne vienoje Europos šalyje.

Serhat turi sukaupęs nemažai žinių ne tik apie patį „Eurovizijos“ konkursą, bet ir apie tarptautinį muzikos pasaulį. Jo perfekcionizmas ir aistra muzikai bei visam „Eurovizijos“ konkursui nepaliko abejonių San Marino komisijai, pranešama Eurovision.tv.

Pasiklausykite San Marino eurovizinės dainos:

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų