Pereiti į pagrindinį turinį

„Saulės broliai“ grįžta su pavasariniu užtaisu

2012-03-15 16:35
„Saulės broliai“ grįžta su pavasariniu užtaisu
„Saulės broliai“ grįžta su pavasariniu užtaisu / Organizatorių nuotr.

Po teigiamų atsiliepimų sulaukusio pirmojo albumo pristatymo koncerto gruodžio mėnesį į Kauną grįžta grupė „Saulės Broliai“.

Vilniečių grupė ne tik džiugins senais ir pažįstamais kūriniais, bet ir pristatys naująjį grupės narį Vytą Bikų bei stebins naujomis dainomis ir dar negirdėtu skambesiu.

„Šių koncerto negalima praleisti, jei jums patinka pasaulio tautų muzika, nes jos motyvų tikrai išgirsite grupės kūryboje. Pažadame daug gerų emocijų, o drąsiausiesiems siūlome lipti nuo kėdžių ir įsijausti į energingiausią grupės muziką šokant!“ – kviečia grupės lyderis Saulius Petreikis.

Šis koncertas – puiki proga gerai praleisti laiką ir įsigyti pirmąjį „Saulės brolių“ kompaktinę plokštelę.

Vilniuje susibūrusi grupė gyvuoja jau metus. Visi grupės nariai atskirai groja kur kas seniau, tačiau kaip „Saulės Broliai“ žengia pirmuosius žingsnius.

Pernai išleistas albumas „Kelionė“ yra pirmas atviras ir tvirtas ženklas, kad šis muzikantų susibūrimas – neatsitiktinis. „Tas broliškas bendravimas, kuris lydėjo per visas repeticijas, koncertus ir kitas keliones, suartino ir pavertė tikra grupe, kuri su jumis nori pasidalyti savo muzika“, – pasakojo grupės lyderis Saulius, grojantis įvairiais pučiamaisiais instrumentais, pats dainuojantis.

Švelniu vokalu atliekamos nuoširdžios baladės, ugningos keltiškos melodijos ir armėniškas duduko tembras, susipynęs su gaiviais džiazo akordais, užburiantys trijų balsų sąskambiai, indiškas bansūrio lengvumas, nukeliantis į dykumas, bei erdvus trimito garsas, nuskraidinantis mėnulio ir žvaigždžių link. Visa tai lydima tekstų, kviečiančių svajoti, mąstyti ir iš naujo atrasti grožį paprastuose dalykuose.


Kas? Grupės „Saulės broliai“ koncertas.

Kur? Kultūrinių ryšių kieme (Rotušės a. 19).

Kada? Kovo 16 d. 19 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų