Savo butą S. Vaitulionis pritaikė augintinio poreikiams: žuvies ant stalo nepalieka

  • Teksto dydis:

Garsus komunikacijos specialistas ir nuomonės formuotojas Saugirdas Vaitulionis LNK laidai „Gyvūnų pasaulyje“ šeštadienį 17.55 val. atvirai papasakos, ką jam tenka patirti bute gyvenant kartu su katinu. Sfinksų veislės kačiukas vardu Katė Saugirdą taip išdresavo, kad vyras visą Vilniaus senamiestyje esantį butą pritaikė Katės poreikiams.

„Šitie namai yra visiškai pritaikyti pagal Katę, o ne pagal mane, nes aš manau, kad gyvūnas, kai yra namie, jis turi jaustis gerai“ – sako Saugirdas.

Komunikacijos specialistas žino įvairiausių bendravimo su žmonėmis psichologinių subtilybių, tačiau ar tai padeda jam bendraujant su Kate? Nė velnio. Katinas vardu Katė Saugirdo klaidoms negailestingas.

„Ryte pabudau nuo tokio rimto rūkytos žuvies dvoko, nes dalis žuvies buvo pas mane po kaldra. Išsigandau, iš lovos strykt, leidžiuosi į apačią žiūrėt, kas čia darosi, ir suprantu, kad nuo to stalo paimta tokia kaip plekšnė. Tai su ja buvo išvaškuotos visos grindys, visi įmanomi paviršiai. Nuvaryta iki pat lauko durų, per visus laiptus ir taip toliau...“.

Katės išdresuotas Saugirdas tokių klaidų, kaip palikta rūkyta žuvis nakčiai ant stalo, nebedaro. Tačiau komunikacijos specialistas kasdien susiduria su naujais iššūkiais - nuverstas televizorius, išravėtos gėlės, nuo palangių nušluoti vazonai.

Kad ir kiek pokštų beiškrėstų Katė, Saugirdas ją myli. Kaip ir Katė myli Saugirdą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neracionalu

neracionalu portretas
Dar idomu kam laikyt toki katina, kuriam arba sildyk buta ppildomai, arba drabuzius dek. Isbegtu toks i lauka ziema Lietuvoj, ir pzzdec jam.

Kaimietis

Kaimietis portretas
Nuo kada šis " specialistas" patapo garsus, jeigu apie jį niekas nieko nežino, ką jis konkrečiai veikia? Turi katę, kurią myli ir kuri myli Saugirdą. Panašiai kaip panelė iš provincijos, tik ružavų kaspinėlių trūksta. Visos jo istorijos banalios ir trenkia provincialumu.

Olecka

Olecka portretas
Apsidzeugeu kad sitas zmogus turi toky katyna as 3 turiu katinus liuks labai faina su jeis zaist.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių