Pereiti į pagrindinį turinį

Scenoje batus pametusi I. Norkutė užgriuvo ant A. Rožicko

2016-01-01 13:58
DMN inf.

Jau rytoj, šeštadienį, sausio 2-ąją, 19.00 val. TV3 žiūrovai ne tik sužinos, kas pelnė „TV3 Ouskarų“ apdovanojimus, bet ir iki soties prisijuoks. Precedentų neturinčioje ceremonijoje pasirodys ryškiausios ir talentingiausios televizijos žvaigždės.

Renginyje staigmenos laukia ne tik žiūrovų, bet ir pačių dalyvių. Štai, pavyzdžiui, lygių neturinčiai serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorei Ingai Norkutei-Žvinienei vakaro vedėjas Andrius Rožickas pateiks netikėtą staigmeną.

„Ant stalelio aš kaip tyčia turiu naujojo, dešimtojo, „Daktaro Hauso“ sezono aštuntos serijos scenarijų. Jūs, kaip serialų karalienė, galėtumėte su manimi paskaityti“, – klastingai šypsodamasis kvies A. Rožickas.

Tiesa, scenarijus pasirodys ne iš paprastųjų – I. Norkutei-Žvinienei teks suvaidinti mirštančią pacientę. Ant scenos ji ne tik pames abu batus, alps, kosės, bet ir užgrius ant patį Daktarą Hausą vaidinančio Andriaus.

Jau rytoj, sausio 2-ąją, 19.00 val. „TV3 Ouskarai“ televizorių ekranuose sumirgės ryškiausiomis spalvomis. Dėl 8 nominacijų varžysis per 100 šalies televizijos veidų. Kam atiteks Saldžiausios vedėjos, Karščiausio vedėjo, Gražiausio aktoriaus, Stipriausios aktorės, Specialiausio BUM efekto, Seksualiausio balso, Ištvermingiausio serialo ir Laidų Laidos apdovanojimai?

Ceremonijoje – ir niekur iki šiol nematyti, specialiai apdovanojimams sukurti muzikiniai pasirodymai, kuriuos atliks visas grupės „Pop Ladies“, „4Roses“, dainininkai Marijus Mikutavičius, Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė ir kiti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų