A. Šedžiaus nemalonumai Vokietijoje: vos įleido į viešbutį ir išvarė iš degalinės

  • Teksto dydis:

Prieš keletą dienų Šiaulių verslininkas, buvęs Seimo narys Andrius Šedžius grįžo iš Vokietijos. Ten lankėsi darbo reikalais, bet kelionė jam labai apkarto: verslininkas buvo apšauktas antivakseriu.

„Užsisakiau penkių žvaigždučių viešbutį, atvažiavau vidurnaktį ir manęs tiesiog nenorėjo įleisti, nes mano skiepų pasas pas juos, pasirodo, negalioja, nes esu pasiskiepijęs vienkomponente vakcina“, – savo nemalonumus iš kelionės LNK laidai KK2, šį antradienio vakarą, 19.30 val., pasakos A. Šedžius.

Maža to, A. Šedžius ne tik pasiskiepijęs „Johnson & Johnson“ kompanijos „Jassen“ vakcina, bet ir persirgęs koronavirusu. 

„Ir būtent šita vakcina Vokietijoje dabar yra nepripažįstama, pas juos yra išleistos naujos taisyklės, kurios teigia, kad žmogus, pasiskiepijęs „Janssen“ vakcina, yra laikomas nevakcinuotu“, – aiškino verslininkas.  

Verslininką pernakvot įleido, nes jis atvažiavo iš Prancūzijos, kurioje reikėjo turėti neigiamą testą, kurį Andrius buvo pasidaręs. Bet ankstyvą rytą iš penkių žvaigždučių viešbučio verslininkas buvo išprašytas. Po to neįleistas į degalinę kavos.

„Pasiėmiau kavos ir norėjau išgerti vietoje, parodžiau savo vakcinavimo pažymėjimą ir man pasakė, kad šis pažymėjimas yra negaliojantis, aš turiu palikti patalpas ir gerti kavą mašinoje“, – sakė vyras.

Sveikatos apaugos ministras Arūnas Dulkys teigia, kad išeitis iš šios nepatogios situacijos – pastiprinančioji dozė.

Vokietijoje vakcinavimo pasas nebegalioja žmonėms, kurie yra pasiskiepiję tik viena „Johnson & Johnson“ vakcina. Bet jei pasiskiepiji kompanijos „Moderna“ arba „Pfizer“ vakcina kaip sustiprinančiąja doze – pasas vėl veikia.

„Taip, aš galėsiu pasirinkti kitą vakciną, kitą gamintoją, bet tai bus mažiausiai dar po keturių mėnesių, nes tik du mėnesiai praėjo po skiepo. Na, iš tikrųjų keista“, – į nepavydėtiną situaciją sako patekęs A. Šedžius.

Prieš keletą dienų ir Sveikatos apsaugos ministerija paskelbė, kad „Janssen“ vakcina nebeskiepys, nes vienos „Janssen“ vakcinos dozės veiksmingumas gali būti per mažas, o dozių Lietuva neva turi mažai. Tačiau buvęs ministras Aurelijus Veryga sako, kad A. Dulkys daug ką nutylėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia \\\\.../////

Čia  \\\\...///// portretas
už moksleivę Monikuti,kuti,kuti.Dievo pirštas.

pypenas

pypenas portretas
Vokiečiai,pripažysta tik vakciną-SPUTNIK-V............???????????

Feltfebelis

Feltfebelis portretas
Su tokiu sniukiu ,pas liodes geriau nevaziuoti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių