A. Šedžiui pranašauja dar vienas vedybas ir progą tapti prezidentu

  • Teksto dydis:

„Ar Andriaus Šedžiaus laukia dar viena santuoka?“ – jau šį ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ garsaus ekstrasenso iš Ukrainos Maksimo Gordejevo klaus vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

„Tikrai taip“, – užtikrintai atsakys ekstrasensas.

Tuo metu garsi astrologė iš Latvijos Liuba Kogan, pažvelgusi  į politiko ir verslininko astrologinį horoskopą, pateiks ir daugiau džiugių žinių. „Artėja labai palankus metas dalyvauti aktyviojoje politikoje. Kiek žinau, ateinančiais metais jūsų šalies laukia Prezidento rinkimai. Jums, Andriau, vertėtų rimtai pagalvoti apie kandidatavimą“, – teigs astrologė L. Kogan.

Garsi dainininkė Natalija Bunkė, išgirdusi ekstrasenso Maksimo pasakytus žodžius, pravirks. „Turite saugoti savo sūnų nuo tamsaus vandens...“ – įspės M. Gordejevas.

Dar vienas garsus vyras, dalyvavęs laidoje – Arvydas Vilčinskas, taip pat išgirdo patarimų ir perspėjimų. „Jei norite būti laimingas asmeniniame gyvenime, pirmiausia turite pasikalbėti ir išspręsti santykius su visomis buvusiomis moterimis“, – teigs M. Gordejevas. Ekstrasensas pateiks ir kitą intriguojančią informaciją: „Matau, kad jūsų buvusiuose santykiuose buvo įsimaišęs trečias žmogus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kindervundas

kindervundas portretas
Šedžiau, ar tiki šikšnosparnių Dievu? O Pieno Motinėle? jei netiki, tai koks tu gali būti prezidentas?

O kodel ne ....

O kodel  ne .... portretas
tik lai Sedzius su panaudotu sikpopieriu savo galva apsivynioja ir dar durna galva pelenais pasibarsto --bus tikras busimas preziudentas --tokiam ,,,durniu laivuj ,,, kaip lietuva ---TIKS...

OI

OI portretas
DAR PASAKYKIT,KAD JIS BUS ANGLIJOS KARALIUM.JAU NORAS REKLAMUOTI SAVO NESEKMES PARODO ,KAD TAI PROTO BOKŠTAS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių