Šeimą sukūręs V. Partikas apie komentarus dėl seksualinės orientacijos: gyvenu taip, kaip noriu

  • Teksto dydis:

Dainininkas ir plaukų stilistas Vytenis Partikas su žmona – atlikėja, grožio meistre Justina, šiuo metu laukia šeimos pagausėjimo. Tačiau laukimo džiaugsmą temdo negatyvūs internautų komentarai. V. Partikas socialinėje erdvėje sulaukia įžeidinėjimų dėl seksualinės orientacijos.

„Jau daug metų esu viešas žmogus. Net ir neturėdamas žmonos dar atgal 9-10 metų dalyvavau televiziniuose projektuose, šou. Buvau ne vienos muzikos grupės veidu. Ilgai ir nuobodžiai visur ir visada iki savo santuokos buvo po spaudos ar televizijos straipsniais aptarinėjama mano lytinė orientacija. Ale aš „gėjus“, „p***ras“, „boba“, „tranvestitas“ ir t. t. Susidėjus su Justina mus pradėjo aptarinėti ir komentuoti „ale“ slepiama mano netradicinė orientacija, Justina yra tik priedanga, kokia mes „ale“ apsimetėlių porelė ir bla bla bla... Pastojus tuo tarpu Justinai pirmą kartą, buvo aptarinėjama, kad tai nėštumas išgalvotas, persileidimas išgalvotas, kad esame melagiai ir aferistai“, – apie sulaukiamas reakcijas rašė plaukų stilistas.

Gyvenime visada norėjau mylėti ir troškau turėti tradicinę šeimą, kurią ir turiu, ir myliu bei gerbiu. Mes tiesiog tokie esame, kokie norime būti.

„Praėjo dar šiek tiek laiko, pasipiršau, tai tipo vėl „cirkas“ eilinis ir čia tik „reklama“. Atėjo ir vestuvės, komentarai „transvestitas teka už gėjaus“, „fiktyvi santuoka“, „slepiama orientacija“ arba kiečiausias komentaras, kai palygino su „Kalinkinų pora“, kad Kalinkinas irgi gėjus ir slepia orientaciją tai darydamas prisidengdamas savo šeima. Laukiamės antrą kartą, kopiame į septintą mėnesį, gimdymas visai čia pat, tai girdime, kaip ne mano vaikas, užsitaisė nuo kito“, – socialiniame tinkle rašė vyras.

V. Partiko teigimu, jis visada norėjo turėti tradicinę šeimą. „Nepykite, bet jau varysiu be cenzūros ir su keiksmažodžiais. Išsitrinkite jūs b**t heiteriūkščiai galvas. Jums tikrai su galva negerai, ar tik man taip atrodo? Gyvenime visada norėjau mylėti ir troškau turėti tradicinę šeimą, kurią ir turiu, ir myliu bei gerbiu. Mes tiesiog tokie esame, kokie norime būti. Jei aš mėgstu rengtis stilingai, išskirtinai, esu išvaizdus vyras, mėgstu nešioti auskarą, puoštis aksesuarais, dėvėti aptemptas kelnes tai aš jau „gėjus“? Tai kiek tada gėjų Lietuvoje, jaučiu  labai daug, kokie 80 procentų ir visi turi šeimas ir žmonas, 20 procentų treninginių... Atsiminkite viena, „gėjus“ su moterimis seksualinių santykių neturi ir šeimos nekuria! Bet atvirai pasakysiu, man p***ui, ką jūs apie mane galvojate ar kalbate. Man svarbiausia tai, ką dabar turiu! Nuostabią, mylinčią šeimą“, – atviravo plaukų stilistas.

„O prie jūsų suš***tų komentarų mes jau pripratome, mus padarė tik dar stipresnėmis asmenybėmis. Bet juk mes kiekvienas turime savo nuomonę ir ją galime reikšti neįžeidžiant žmogaus. Aš esu iš tų vyrų, kuris viską paprastai, bet tiesiai šviesiai ir be užuolankų! Gyvenu taip, kaip noriu gyventi, nes tam man tas gyvenimas ir duotas, kad aš jį kurčiau tokį, kokį noriu, kad man jame būtų gera gyventi, aš juo kaifuočiau. Deja, ką darau aš nuo to kaifuoju... Man patinka taip gyventi. Man patinka mano pačio sukurtas stilius ir visas gyvenimas man toksai patinka. Jei nepatinki tau aš... Tai von iš mano „Facebook“ draugų rato ir apeik, nematyk manęs, gyvenk savo nuobodų gyvenimą“, – taip įrašą feisbuke baigė vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ecka

Ecka portretas
Ale nesiteisink ,juk esi netoks kaip visi ir cia faktas !

kauniete

kauniete portretas
aSILE AR NEŽINAI KAD GYVENTI REIKIA PAGAL ŽMONIŠKAS TAISYKLES PAGAL LIETUVOS KONSTITUCIJA O TU NORI NUOGA SUBINE PER PARADUS DEMONSTRUOLI KAD KITUS GEJUS GUNDYTUM

Juokinga

Juokinga portretas
Sako koks as gejus jei vaika turiu.taigi seimo profesionalus gejus irgi vaika turi kuri augina dvi moteris.taip kad eik plauku dazytis ir nosyte pudruotis nekarksejes
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių