Pereiti į pagrindinį turinį

Serialo „Auklė“ žvaigždė F. Drescher ištekėjo

2014-09-08 07:25
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Aktorė Fran Drescher (Fran Drešer) ištekėjo už savo gyvenimo draugo, indų kilmės mokslininko bei verslininko Shivos Ayyadurai (Šivos Ajadurajaus).

Buvusi televizijos serialo „Auklė“ (Nanny) žvaigždė ištekėjo per jaukią sutuoktuvių ceremoniją poros namuose, žurnalui „People“ patvirtino F.Drescher atstovas.

56 metų F.Drescher su Sh.Ayyadurai susipažino prieš kiek daugiau nei metus, kai jis sakė kalbą Naujojo amžiaus judėjimo guru Deepako Chopros (Dipako Čopros) organizuotame renginyje.

Pernai gruodį interviu Amerikos žurnalui „Closer“ aktorė užsiminė galvojanti apie santuoką ir netgi galimybę turėti vaikų.

„Abu buvome susituokę ir mums nebūtinos vedybos. Tačiau gyvenimas teka sava vaga, todėl pamatysime, kaip ten bus. Dariau didžiules vestuves ir tikrai neturiu nieko prieš santuoką. Manau, ypač šaunu turėti vaikų... Turime įvertinti, ar nesijaučiame esantys per seni turėti vaikų, ar visgi galėtume tam pasiryžti“.

F.Drescher 21 metus buvo ištekėjusi už televizijos prodiuserio, vieno iš serialo (Auklė) kūrėjų Peterio Marco Jacobsono (Piterio Marko Džeikobsono), su kuriuo išsiskyrė 1999-aisiais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų