Šeštadienį – projekto „Dainuok su manim“ finalas: nugalėtoją išrinks žiūrovai

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį, rugsėjo 26 d., 21 val. LRT televizijos žiūrovai išvys muzikinio projekto „Dainuok su manim“ finalą. Jame dėl pergalės ir pagrindinio prizo, galimybės įrašyti dainą profesionalioje studijoje, varžysis keturi vaikų ir muzikos profesionalų duetai, o laimėtoją nulems žiūrovų balsai.

Finale visi duetai pasirodys po du kartus: atliks naują dainą ir pasirinks vieną iš tų, kurias jau buvo anksčiau dainavę projekte. Finale balsų nebedalysiantys komisijos nariai neslėps džiaugsmo, kad šį kartą atsakomybė – jau ne jų, o žiūrovų rankose. Visi duetai stiprūs ir talentingi, tad finalas bus išties nenuspėjamas.

Vietą finale stulbinančiu pasirodymu pusfinalyje iškovojęs Vakarės Jarmalavičiūtės ir Edgaro Lubio duetas darsyk nustebins žiūrovus ir komisiją pasirinkę ypatingą Jurgos Šeduikytės dainą. „Jei reikėtų skirti balus, mano planšetėje degtų dešimtukas. Vakarės balse girdžiu karingumo gaidelę ir galvoju – taip reikia kovoti ir eiti į priekį“, – komplimentų dalyviams negailės komisijos narė kūrybininkė Dovilė Filmanavičiūtė.

Emocijų audrą studijoje sukels ir Kristupo Kerulio kartu su Monika Linkyte atliktas kūrinys. „Tokio dydžio talentas, vaike... Aš tave mačiau kaip tiesiog gerai dainuojantį gal repo atlikėją, bet ši, jautrioji tavo pusė, mane tiesiog atjungė“, – kalbės pasirodymo sugraudinta Dovilė.

Drąsiai alternatyvųjį kelią muzikos projekte nuo pat pradžių pasirinkęs Stelos Švenčionytės ir Migloko duetas finale pakartos „Creep“ interpretaciją. „Tiesa yra tokia: jūs esat visa galva aukštesnės ne tik už šio vakaro dalyvius, bet ir daugybę lietuviškos scenos atlikėjų. Ir taip buvo nuo pat pradžių“, – po judviejų pasirodymo ištars komisijos narys kompozitorius, atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano.

Onutės Mingės Slušnytės ir Ievos Zasimauskaitės duetas taip pat nepaliks abejingų. Jos atliko Onutės Mingės atsineštą kūrinį. „Onute, tau labai pasisekė sutikti Ievą. Ji tave kviečia drauge atlikti jos kūrybos dainas, drauge būti ir kūrėju, ne tik atlikėju. Labai džiaugiuosi už tai, kokią dovaną gavai“, – po pasirodymo kalbės Dovilė.

Kuris iš duetų taps „Dainuok su manim“ nugalėtoju? Tai spręs televizijos žiūrovai tiesioginio balsavimo metu.

Komisija dalyvių pasirodymus komentuos, tačiau balų jiems nebeskirs. Suaugusiųjų komisijoje matysime D. Filmanavičiūtę, S. Stavickį-Stano ir LRT populiariosios muzikos redaktorių Ramūną Zilnį. Mažųjų komisijoje – Ąžuolas Račinskas, Viltė Kirstukaitė ir Nojus Žebrauskas.

„Dainuok su manim“ vedėjai – Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vidas Bareikis.

Muzikinio projekto „Dainuok su manim“ finalą žiūrėkite šį šeštadienį, rugsėjo 26 d., 21 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių