Automobilyje rastas negyvas filmo „Parazitas“ aktorius Lee Sun-kyun

Pietų Korėjos aktorius Lee Sun-kyun, geriausiai žinomas dėl vaidmens „Oskarą“ pelniusiame filme „Parazitas“, trečiadienį buvo rastas negyvas, gali būti, kad dėl savižudybės, pranešė naujienų agentūra „Yonhap“.

Aktorius buvo rastas automobilyje prie parko Seulo centre, pranešė „Yonhap“, remdamasi policijos informacija.

48 metų Lee jau anksčiau buvo patekęs į policijos akiratį dėl marihuanos ir kitų psichotropinių medžiagų vartojimo. Po kilusio skandalo aktorius, kadaise garsėjęs savo sveikuolišku įvaizdžiu, pasak vietos naujienų portalų, buvo pašalintas iš televizijos ir komercinių projektų.

Pietų Korėjoje galioja itin griežti įstatymai dėl narkotikų, todėl net korėjiečiai, kurie užsienyje legaliai vartoja, pavyzdžiui, marihuaną, grįžę į savo šalį rizikuoja būti persekiojami.

Baigęs prestižinį Pietų Korėjos nacionalinį menų universitetą, Lee debiutavo kaip aktorius 2001 metais televizijos komedijoje „Meilužiai“. Vėliau jis pelnė pripažinimą už įvairius vaidmenis, įskaitant charizmatiško virėjo ir kruopštaus architektūros inžinieriaus, sužinojusio, kad jį apgaudinėja žmona, vaidmenis.

Pasaulyje jis geriausiai žinomas dėl turtingos ir paviršutiniškos šeimos galvos vaidmens režisieriaus Bong Joon-ho 2019 metais „Oskarą“ pelniusiame filme „Parazitas“.

Paskutinis jo darbas, šiemet sukurtas siaubo filmas „Miegas“ („Sleep“), kuriame jis suvaidino vyrą, kurio lunatizmas ilgainiui sukelia siaubingas aplinkybes, buvo gerai įvertintas kritikų ir įtrauktas į Kanų festivalio „Kritikų savaitės“ programą.

Vyro ir tėvo neteko Lee šeima – žmona aktorė Jeon Hye-jin ir du sūnūs.


Šiame straipsnyje: Lee Sun kyunPietų Korėjaaktoriusrastas negyvasfilmas ParazitasOskaraspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

romas

romas portretas
o filmas buvo apie anuka drakono zudika?

Žaliakalnietis

Žaliakalnietis portretas
Blin girdėtas kažkur filmo pavadinimas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių