Pereiti į pagrindinį turinį

Skaisgirių skyrybos - iš tikrųjų ar tik reklama?

2010-06-19 07:58
Baigėsi: Rolandas ir Valdonė jau senokai linksminosi skirtingose kompanijose ir nebepasirodydavo susikibę rankomis viešuose renginiuose.
Baigėsi: Rolandas ir Valdonė jau senokai linksminosi skirtingose kompanijose ir nebepasirodydavo susikibę rankomis viešuose renginiuose. / Tomo Raginos nuotr.

Marijonas Mikutavičius, Linas Zareckas, Martynas Starkus, Rolandas Skaisgirys – kas sieja šiuos šaunius, azartiškus, charizmatiškus vyrus? Taip, pramogų pasaulis, audringi vakarėliai, aistra futbolui... ir biografijos, paženklintos skyrybų.

Naujausia žinia – skyrybų dokumentus su žmona Valdone tvarko TV prodiuseris R.Skaisgirys. Tiesa, spaudos konferencijų šia tema Rolandas nerengia. Nuvykęs į savo sodybą jis stebi Pasaulio futbolo čempionato transliacijas.

V.Skaisgirienė šeimos peripetijų irgi nekomentuoja – šaltiniai teigia, kad šiuo metu 15 metų už prodiuserį jaunesnė jo žmona, lakūno Aurimo Bezaro dukra, išvykusi į užsienį.

Nors Skaisgirių porą gerai pažįstantys draugai pastebi, kad Rolandas ir Valdonė jau senokai linksminasi skirtingose kompanijose ir nebepasirodo susikibę rankomis viešuose renginiuose, yra ir kitokia kalbų apie skyrybas versija. Kai kurie skeptikai siūlo kirsti lažybų, kad tai – viso labo reklaminis triukas. Beje, ne pirmasis.

Prieš trejus metus irgi apskriejo žinia, esą Valdonė ir Rolandas suka į skirtingas puses. Tada buvo prisiminta, kaip R.Skaisgirio draugai lažinosi, ar pora ištvers metus, o jaunosios mama per vestuves pasakė: "Nežiūrėk, kad senas, svarbu, kad "bagotas"."

Prodiuseris kaip tik tuo metu rengėsi antrajam serialo "Nekviesta meilė" sezonui. Nepasitvirtinę gandai apie jo skyrybas buvo priskirti reklamos kampanijai.

"Žmona, kurią labai myliu, yra mano gyvenimas. Negadinkite jo", – galiausiai pareiškė R.Skaisgirys.

Ar tai pasitvirtins ir šį kartą?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų