Šį kartą dėl geresnio kulinaro vardo laidoje „Virtuvės istorijos“ susirungs du geri bičiuliai – tai renginių vedėjas Tomas Grigaitis ir šokėjas Saulius Skambinas. O kuris iš jų vertas iš šios kulinarinės dvikovos išeiti su nugalėtojo karūna nuspręs jų artimas draugas, iliuzionistas Nicholas Kin.
Tomas kartu su ilgamete laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene keps lašišos pyragą su špinatais, o Saulius, padedamas grilių profesionalo Tomo Petrylos, gamins įmantrų, iš Indijos atkeliavusį ir dar karalienės Viktorijos karaliavimo laikais Britanijoje itin išpopuliarėjusį „Kedgeree“ patiekalą.
Profesionalus šokėjas, televizijos projektų dalyvis S. Skambinas – vienas charizmatiškiausių bei žaviausių Lietuvos vyrų, tačiau jis ne tik grakščiai sukiojasi ant parketo, bet ir yra puikus šeimos vyras. Prieš beveik dešimtmetį viename šokių projekte įsiliepsnoję jausmai dainininkei K. Krysko tebedega iki šiol.
„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią laidoje, rodomoje šeštadieniais 9 val. per TV3, negailės Saulius.
Prisiminęs vaikystę, S. Skambinas tikins, jog už dabar pasiektą šokėjo karjerą jis dėkoti turėtų tik savo mamai.
„Šokėjo karjerą už mane pasirinko mano mamytė, aš išpildžiau jos gyvenimo svajonę – tai, ko ji pati galbūt nedarė. Į šokius ji mane leido nuo pat darželio. Iš pradžių tai atrodė kaip pramoga, o kai prasidėjo pirmos pergalės, pasinėriau į veiklą, daug dirbau, visas gyvenimas ėmė suktis aplink šokius“, – pasakos S. Skambinas.
Visgi septynerių sūnų Majų kartu su žmona Karina auginantis Saulius tikina, kad dar nėra apsisprendęs, ar savo atžalą taip pat skatinti eiti šokėjo keliu. „Manau, jis eis savo keliu“ , – pasakos S. Skambinas.
Tačiau be atvirų pokalbių laidoje laukai ir įnirtinga kulinarinė kova, kur priešininkų komandoje jaunatviškos energijos ir gero humoro jausmo nestokojantis, vienas populiariausių Lietuvoje renginių vedėjų T. Grigaitis kaip niekad kruopščiai demonstruos savo kulinarinius sugebėjimus.
„Esu išmokęs, kad gaminant nereikia nieko normuoti skaičiais, viską reikia dėti iš intuicijos, o druską reikia berti kaip filosofui – labai atsakingai ir apgalvotai“, – patarimų maisto gamyboje žiūrovams negailės Tomas.
Naujausi komentarai