Šokėjas S. Skambinas: man patinka karantinas, prisijaukinau namus

  • Teksto dydis:

Šokėjas Saulius Skambinas vis atviriau ryžtasi kalbėti apie naujus santykius ir vėl užplūdusius tėvystės džiaugsmus. Išgyvenęs nelengvas skyrybas, šiandien žinomas vyras jaukų namų židinį kūrena kartu su mylimąja Živile ir judviejų dukrele Mila, o karantino laikotarpis jam padovanojo ne tik naujų veiklų, bet ir daugiau laiko skiriamo šeimai.

Šeštadienį, 8. 30 val., TV3 televizijos žiūrovus žadins kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Joje į maisto gamybos dvikovą stos TV laidų prodiuseris Gediminas Juodeika bei startuolio „Millo Appliances“ įkūrėjas Aivaras Bakanas. Abu laidos svečiai – gero maisto mylėtojai, todėl kuris iš jų gamina geriau nuspręsti teks judviejų bičiuliui, šokėjui Sauliui Skambinui.

Burtai lems, jog Gediminas kartu su šrilankiečiu Dilanu Dampella Gamage keps jautienos kepsnį su portabello grybais, o Aivaras, padedamas šefės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, gamins gurmanišką kavos panacottą.

Šiuos du patiekalus vertinsiantis šokėjas S. Skambinas atvirauja, jog pats kulinarijoje nėra itin gabus. Jis mėgsta paprastus ir greitai pagaminamus patiekalus, kurie ne visuomet būna įprasti šokėjo mitybos racione.

Karantinas man parodė, kad nebenoriu eiti į miestą, įpratau būti namuose ir nebereikia nieko daugiau.

„Daug gamint aš negaminu, tačiau turiu keletą mėgstamų patiekalų. Vienas jų yra bulvės, kurias itin greit galima paruošti: sutarkuoji, pagardini prieskoniais, įmuši kiaušinį, visą masę į orkaitę ir vuolia – gaunasi skanus plokštainis. Žinau, jog galbūt tai nėra sveika, bet kartu su kefyru be galo skanu. Nesu mėgėjas eksperimentuoti virtuvėje. Jeigu užsinoriu krabų lazdelių, krevečių ar marinuotų agurkėlių, tai paprasčiausiai viską susipjaustau, sumaišau su majonezu ir su dideliu šaukštu kabliuoju žiūrėdamas filmą“, – laidoje atviraus šokėjas.

Tačiau žinomas vyras dėl galimų papildomų kilogramų nesijaudina. Net ir karantino laikotarpiu užsidarius sporto ir šokių salėms, jis randa kitokį, itin praktišką ir vyrišką būdą pasportuoti.

„Man patinka karantinas, prisijaukinau namus, atradau daug veiklų juose: kažką kuriu, kažką remontuoju, kažką statau. Daugiau laiko ir šeimai galiu skirti. Karantinas man parodė, kad nebenoriu eiti į miestą, įpratau būti namuose ir nebereikia nieko daugiau“, – pasakos Saulius.

Gražiausių žiemos švenčių laikotarpiu sugriežtintas karantinas neišvengiamai visiems pakoregavo planus. TV laidų prodiuseris G. Juodeika tikina, kad kasmet prekybos centrus užplūstanti kalėdinė karštinė nė kiek neatspindi tikrosios Šv. Kalėdų dvasios, todėl šių metų šventės, nors ir bus sutinkamos be didelio giminių susibūrimo, tačiau paskatint artumą tarp šeimos narių.

„Artėjant didžiosioms žiemos šventėms, reikia suprasti, kad šiemet jų nešvęsime taip, kaip esame įpratę. Ta panika, masinės eilės parduotuvėse atitolindavo mus vieną nuo kito. O dabar kaip tik mes esame artimesni“, –atviraus Gediminas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
Visiems dar po Biblija reikėjo i rankas iteikti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių