Šokėjas T. Legenzovas: peržiūrėjęs K. Kerbedžio įrašą visą naktį negalėjau užmigti

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį – priešpaskutinė 8–ojo sezono BTV „Muzikinės kaukės“ laida, kurioje lauks įnirtinga kova, nes pagaliau paaiškės, kurie keturi dalyviai pateks į tiesioginį šou finalą ir kausis dėl laimėtojo titulo. Renginių vedėjas ir šokėjas T. Legenzovas visus nustebino ir įkūnijo Lietuvos estrados atlikėją Kastytį Kerbedį.

Dalyvavimas projekte ir būtent šis įkūnytas amplua įkvėpė Tomą kurti – klausytojai greitu metu išgirs vaikino sukurtą dainą.

Tomas neslepia, kad įkūnyti K. Kerbedį buvo malonus išbandymas. „Po vieno peržiūrėto K. Kerbedžio koncerto įrašo visą naktį negalėjau užmigti, man tai buvo toks įvykis, gautos emocijos įkvėpė, norėjau dar labiau stengtis pagauti nepaprastą charizmą ir kaip įmanoma geriau atlikti garsųjį hitą „Nakty”. Atlikti tokį gilų ir jautrų kūrinį kiekvienam jaunam atlikėjui yra didelis iššūkis“, – pasakoja Tomas ir tikisi, kad projekto žiūrovus taip pat palies šis pasirodymas.

Renginių vedėju dirbantis vaikinas atskleidė vieną sutapimą, dėl kurio sudainuoti K. Kerbedžio dainą tapo dar įdomiau: „Vieną kartą manęs nuotaka paprašė į vakaro programą įtraukti tą pačią K. Kerbedžio dainą „Nakty“, nes jos mamai labai patiko ta daina. Deja, per vestuves neišdrįsau atlikti šios dainos, paprasčiausiai nesijaučiau jai pasiruošęs, o dabar atėjo laikas ir nebėra kur trauktis. Atiduosiu visą širdį ir tikrai nusiųsiu šios laidos įrašą nuotakai, kad galėtume smagiai viską prisiminti“, – juokiasi vaikinas.

Nors šiuo metu Tomo pagrindinė veikla – renginių vedimas, bet vaikinas nuolat komisijos narius ir žiūrovus stebina savo puikia kūno plastika: „Iš tikro baigiau verslo specialybę tarptautiniame universitete. Tai buvo visai ne meno kryptis ir pašaukimas nuvedė į teatrą ir šokio trupes. Vėliau įstojau į dar vieną aukštąją mokyklą mokytis miuziklo Vilniuje, ten prasidėjo pirmosios rimtos klasikinio vokalo ir aktorystės pamokos“, – pasakoja Tomas.

Vaikinas seniai žavėjosi dainavimu, bet būtent „Muzikinės kaukės“ projektas iš naujo pabudino meilę muzikai: „Viso projekto metu stengiantis įkūnyti kitus atlikėjus, vis ieškojau naujų spalvų, tai labai išryškino mano kaip atlikėjo charakterį, supratau, ką darau tik aš, ir kas man labiausiai patiko kituose. Micheal Jackson, Luis Fonsi, Dima Bilan ir net Edmundas Kučinskas labai papildė mane, kaip scenos atlikėją“, – atvirauja vaikinas ir duoda viešą pažadą:

„Projektas pažadino norą kurti, todėl jau galiu pažadėti, jog klausytojai išgirs ir mano dainų. Jau esu sukūręs bei įrašęs naują dainą, liko ją pristatyti klausytojams“.

Įsikūnyti į garsiausias Lietuvos ir pasaulio žvaigždes atima daug jėgų ir reikalauja didelio pasiruošimo, todėl palaikymas labai svarbus. Tomas džiaugiasi, kad būtent tėvų ir gerbėjų palaikymas skatina kiekvieną šeštadienį pasirodyti vis geriau ir judėti į priekį:

„Jie palaiko, jaudinasi už mane. Džiaugiuosi, kai pavyksta gerai pasirodyti, nes mano artimieji tikrai labai įsitraukę į šį projektą. Aš kartais net nepasižiūriu laidos, o žinau, kad net tolimiausi giminaičiai ir mano draugų tėvai serga už mane viso projekto metu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Samas

Samas portretas
Jis geresnis 1000,%
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių