V. Siegel papasakojo apie paviešintas jos erotines nuotraukas: reikalavo išpirkos

Į gražias žinomų žmonių fotosesijas mėgstame paganyti akis kiekvienas – smagu aptarti išvaizdą, naują šukuoseną, apkalbėti, kaip atrodo vyras, kiek kilogramų priaugo žmona, kas naujas mylimasis ir kaip atrodo jų namai. O asmeninės gyvenimo detalės – tarsi spragėsiai kine – vienas malonumas. Tačiau už viso to slypi brangi ir dažnu atveju net skaudi populiarumo kaina.

Su tuo sutinka ir puikiai žinomi pramogų pasaulio atstovai, savo atviromis istorijomis sutikę pasidalinti LNK laidoje „Bučiuoju, Rūta“. Ketvirtadienio vakarą, 20 val., nuskambėsiančios jų istorijos gali pasirodyti tarsi kino filmo scenarijus.

Laidoje savo istorija dalinsis Viktorija ir Laurynas Suodaičiai. Rugsėjį pirmąją bendro vaiko susilaukusi žinoma pora prieš kelis mėnesius liko apstulbę, kai po anoniminio pranešimo apie neva neprižiūrimą vaiką pas juos namuose apsilankė Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovai.

„Nuoširdžiai nesitikėjome tokio dalyko. Skambučio sulaukiau aš. Pasakė, kad gavo skundą ir nori mus patikrinti. Pirmas minutes buvo ir pyktis, tikrai ne pačia geriausia nuotaika atsakinėjau į klausimus, nes kai žinai, kad nieko nesi pridirbęs ir tau skambina, kad vos ne šiandien turi įsileisti į namus dėl kažkieno parašyto skundo, šiek tiek absurdiška“, – atvirai kalbės verslininkė ir nuomonės formuotoja V. Siegel-Suodaitė.

Anot sutuoktinių, gautas skundas buvo visiškai melagingas. Nepadėjo ir tai, kad apie savo kūdikį Viktorija atvirai pasakojo tūkstantinei sekėjų miniai, kurie tuo pasinaudojo. V. Siegel atviraus ir apie socialiniuose tinkluose paviešintas jos erotines nuotraukas. Už šių nuotraukų atgavimą jas pavogę vaikinai reikalavo išpirkos. 

„Tai buvo labai jauni žmonės. Prieš ketverius metus prašė gal 500 ar 800 eurų. Tai nebuvo didelės sumos, bet tai juos ir padėjo sugauti. Tačiau baisiausia buvo, kai per apklausą tie vaikinukai atėjo su tėvais ir jų tėvai verkia. Tada prasideda „mes nenorėjom“, „mes ne iš pykčio“. Tikrai yra baisu, nes už tokius dalykus gresia baudžiamoji atsakomybė, nesulaukus pilnametystės yra sugadinamas gyvenimas. Aš atleidau“, – laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės paklausta, kaip jautėsi, kai artimam žmogui siųstos nuotraukos atsidūrė internete, sakė V. Siegel.

Su šokiruojančia patirtimi susidūrė ir komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis. Jis pasakos apie viešai socialiniuose tinkluose paviešintą namų adresą ir netrukus prasidėjusį komentatorių puolimą. Žmonės internete atvirai dalijosi, kur žinomas vyras gyvena, siūlė išdaužyti namų langus.

Tai buvo tiesiog siūlymas susidoroti. Ir tada pagalvojau, kad viskas, reikia kažką daryti, nes einame bloga linkme.

„Tai buvo tiesiog siūlymas susidoroti. Ir tada pagalvojau, kad viskas, reikia kažką daryti, nes einame bloga linkme. Manau, kad kiekvienas išsigąstų susidūręs su tokia situacija, kai fotografuoja ir viešina, kur aš miegu, kur lova. Tu tiesiog nebesijauti saugus“, – dalijosi S. Vaitulionis. Pagalbos jis kreipėsi į kibernetinio saugumo ekspertą Marių Pareščių, į policiją, tačiau susidūrė su tuo, kad apsiginti yra kone neįmanoma.

„Visi patvirtintų, kad tai, kas vyksta internete, yra baisu, bet ir nebaudžiama. Nors ten yra tiesiog baisu“, – kalbėjo komunikacijos specialistas. Ir tai – dar ne viskas.

Žinomas vyras jau 15 metų kasdien gauna laiškus iš gerbėjos, kuri anksčiau ne tik nepasikuklindavo parašyti, bet ir sužinodavo, kokiuose renginiuose S. Vaitulionis lankosi, su kuo bendrauja, ir tiesiogiai jį persekiodavo.

„Iškrypėlis“, „idiotas“ ir dar daugelis kitų – tokie epitetai, kaip sako vienas sėkmingiausių nuomonės formuotojų Naglimantas Bierancas, jo jau nebestebina. Tokių ir dar baisesnių žodžių jis sulaukia kasdien. Tačiau daug sunkiau buvo su savo gerbėjais būti atviram. Žaibiškai išpopuliarėjęs ir didžiulę armiją sekėjų surinkęs Naglimantas atvirauja labai bijojęs pripažinti viešai apie savo orientaciją, nes manė viską prarasiantis.

„Kažkuriuo momentu pradėjau abejoti savimi, nes žmonės mane giria, sako, kad esu nuoširdus ir atviras, nors toks iki galo nebuvau. Visos draugės, kurios buvo šalia, buvo poruojamos su manimi, ir tai man atsibodo. Net su pussesere piršo. Tačiau pasakyti visiems buvo nedrąsu, galvojau, ar tai man nepakenks“, – prisipažinimą apie orientaciją prisimena N. Bierancas.

Ketvirtadienio vakarą laidoje nuskambės ir daugiau atvirų istorijų – apie kovą su priklausomybe alkoholiui atvirai dalinsis aktorius Marius Jampolskis, iki šiol dėkojantis anoniminių alkoholikų klubui už pakeistą gyvenimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D&G

D&G portretas
Vajeeeee, kaip idomu... ;) Dar botokso daugiau...

X

X portretas
Nū kokia tuštybė, sakinio suregst nemoka , šneka visokias pasakas, kad tik pasakot.

Sueurj

Sueurj portretas
Ji po laidos su mackeviciumi, visai nukrito zemiau plintuso... Zemos morales oligarhe
VISI KOMENTARAI 75

Galerijos

Daugiau straipsnių