„Sostų karai“ paskelbė metų pertrauką

  • Teksto dydis:

Serialas „Sostų karai“ (Game of Thrones) daro metų pertrauką, ketvirtadienį paskelbė JAV kabelinė televizija HBO.

Ši žinia patvirtino daugelio prognozes, kad vienas populiariausių per visą televizijos istoriją serialų nebus užbaigtas iki ateinančių metų.

HBO nenurodė, kada tiksliai bus parodytos paskutinio, 8-ojo, sezono serijos, bet vis tiek aišku, kad tai bus ilgiausias laukimo laikas gerbėjams, nekantraujantiems sužinoti, kuris veikėjas galiausiai atsisės į Geležinį sostą.

Apie pramogų pasaulį rašanti spauda naujienas įvertino daugiausia palankiai, kritikai reiškė pasitenkinimą, kad atidėjimas reikš kokybiškesnį paskutinį sezoną.

2017 metų vasarą ėmė rodytis pranešimų, kad „Sostų karai“ gali praleisti 2018 metus, o viena serialo žvaigždžių Sophie Turner (Sofi Terner) neseniai interviu pasakė nemananti, kad serialas sugrįš jau šiemet.

„Didžiausio hito per HBO istoriją … palikimas kiek ilgesniam laikui nėra blogas dalykas“, – rašė Jamesas Hibberdas (Džeimsas Hiberdas) iš žurnalo „Entertainment Weekly“.

„Be to, septintajam sezonui 2018 metais varžantis dėl apdovanojimų „Emmy“, nes (sezono serijos) buvo pradėtos rodyti pernai vasarą, HBO gali susitelkti į „Sostų karų“ reklamavimą per savo „Emmy“ kampaniją, o ne pradėti naują sezoną“, – rašė J. Hibberdas.

Serialas, kuriame vaidina Kitas Haringtonas, Emilia Clarke (Emilija Klark), Peteris Dinklage'as (Piteris Dinkleidžas) ir daugybė kitų žvaigždžių, pasakoja apie kilmingas šeimas, besivaržančias dėl Geležinio sosto ir tuo pat metu stebinčias Baltuosius klajūnus – prisikėlusių numirėlių ordas Vesteroso žemyno Šiaurėje.

„Sostų karai“ yra pelnę daugiau „Emmy“ negu bet kuris kitas pasakojamasis serialas; kiekvieną serialo dalį Jungtinėse Valstijose stebėdavo maždaug po 20 mln. žiūrovų.

Šeštajame sezone serialo veiksmas peržengė George'o R. R. Martino (Džordžo R. R. Martino) „Ledo ir ugnies giesmės“ (A Song of Ice and Fire) romanų ribas.

Serialo kūrėjai Davidas Benioffas (Deividas Beniofas) ir Danielis Brettas Weissas (Danielis Bretas Veisas) 2016 metais paskelbė, kad epą užbaigs 13 serijų, kurios bus parodytos per paskutinius du sezonus. Septintasis septynių serijų sezonas buvo pradėtas rodyti pernai vasarą, o paskutinį sezoną sudarys tik šešios serijos, bet kai kurios jų gali būti ilgesnės nei įprasta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Superinis serialas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių