Stano apie premjero ligą: likimo brolau, jau nesvarbu, kurioje barikadų pusėje buvome

  • Teksto dydis:

Žinomas Lietuvos dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano, kuriam buvo diagnozuotas kraujo vėžys, savo ligą pažabojo, tačiau iki šiol nelieka abejingas tokio paties likimo broliams. 

Po žinios apie tai, kad limfoma diagnozuota ir premjerui Sauliui Skverneliui atlikėjas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo palaikymo žodžiais, ragindamas vadovą nenusiminti.

„Kažkaip čia pritrenkė mane žinia apie Saulių Skvernelį ir kad jam irgi limfoma... Tai, ką likimo brolau, dabar jau nesvarbu kurioje barikadų pusėje buvome prieš tai, atsidūrėme toje pačioje. Reiškiu didžiulį palaikymą. Visiems kas dabar mėgins spekuliuoti jo sveikatos tema, galiu pasakyti remdamasis savo patirtimi – chomoterapija ir imunoterapija netrukdo dirbti. Dažniausiai tokio amžiaus žmogus pakankamai nesudėtingai atlaiko gydymą. Linkiu nenusiminti! Laikykimės!“, – feisbuke rašė vyras.

Portalas primena, kad praeitų metų rudenį Stano patvirtino liūdną medikų diagnozę. Praėjęs sudėtingą gydymą, atlikėjas kas tris mėnesius tikrinasi sveikatą ir stebi, ar liga neatsinaujino. Neseniai muzikantas nutarė išbandyti ir priešvėžinę mitybą, kuri turėtų sumažinti ligos atsinaujinimo tikimybę.

Trečiadienį, atskleidęs savo diagnozę, ministras pirmininkas teigė, kad jaučiasi darbingas, o po gydymo rugsėjį ir spalį tikisi pasveikti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
mums paaiškino ,kad gydymas imunoterapija kainuoja 10,800 vienas buteliukas kainuoja 300eurų.lašinamavieną kartą per mėnesį 6 buteliukus.Lašinama šešis mėnesiuspo vieną kartą..Tai ir išeina 10,800eurų.

Bedarbis

Bedarbis portretas
Kas turi pinigu tikie ir pasigydo... dzin man jus sergat ar ne del manes visi valdziunai ismirkit, vistiek is musu valstieciu gydisis. O kas mano teva isgydis kai nera pinigu? Avinu banda... susirgot dar labiau susirkit ir i kapus....

Imunoterapija

Imunoterapija portretas
Imunoterapija alie 5000
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių