Stano paviešino pirmojo koncerto įrašą: ar atpažintumėte dainininką prieš 20 metų?

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plintant madai rodyti savo vaikystės arba jaunystės nuotraukas, atlikėjas ir kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano pristato išskirtinę medžiagą. Tai neseniai rastas vaizdo įrašas, kuriame – pirmasis Stano koncertas.

Veiksmas vyksta 1999 metais mokyklos aktų salėje. Štai, kokiais prisiminimais pasidalijo atlikėjas: „Mokyklos rūsyje susiradome būgnus ir gitarą. Iš muzikos kabineto iškaulijome sintezatorių ir restauravę senas, tarybines kolonėles ir stiprintuvus pradėjome repetuoti. Jau po kelių mėnesių surengėme pirmą koncertą. Pamačius šituos vaizdo įrašus suspaudė širdį. Kokie buvome jauni. Kokie įdomūs buvo laikai. Grupę pavadinome „Labas“, nes atrodė, kad tai labai kietai skambantis žodis. Grojome roką. Scenoje labai jaudinausi, bet palaikė draugai. Tai akivaizdžiai matyti medžiagoje. Aišku, pasipuošiau, užsidėjau savo gražiausią, aptemptą maikę ir odines kelnes. Didžiausia neįminta mįslė, kas ta mergina, su kuria išeinu vaizdo klipo gale. Niekaip negaliu prisiminti.“

Kartu su pirmojo koncerto vaizdo medžiaga, Stano pristato ir naujausią savo dainą „Mes“, kurioje ir kalbama apie devyniasdešimtųjų kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
cia vienas is tu dainininku, kurio niekas nei vienos dainos nezino. isskyrus gimines ir kelis klasiokus.

kiek

kiek  portretas
Kiek gali šis bebalsis snukis reklamuotis per visus kanalus ir žiniasklaidas? Iš jo dainininkas kaip iš ožio profesorius.

Tamsta

Tamsta portretas
Tavo snukis man primena arklio subine!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių