Suimti su „Draugų“ žvaigždės M. Perry mirtimi siejami žmonės

  • Teksto dydis:

Kalifornijos policija pranešė, kad suimti žmonės, kurie gali būti siejami su serialo „Draugai“ žvaigždės Matthew Perry mirtimi, rašo „NBC News“

Kaip teigiama, vienas iš jų – Šiaurės Holivudo gyventojas Jasveen Sangha, dar žinomas „ketamino karalienės“ pravarde. Jis kaltinamas pardavęs M. Perry padėjėjui ketaminą ir kitus narkotikus, kurie aktoriui esą buvo suleisti jo mirties dieną.

Kaltinamajame akte taip pat rašoma, kad kitas kaltinamasis – švirkštą šiam reikalui, kaip manoma, parūpinęs gydytojas Salvadoras Plasencia, anksčiau taip pat padėdavęs gauti „Draugų“ žvaigždei ketamino.

Abu jie ketvirtadienį buvo suimti.

„Mums vis dar skauda širdį dėl Matthew mirties, bet gera žinoti, kad teisėsauga labai rimtai ėmėsi jo bylos, Tikimės, kad teisingumas ras savo kelią“, – išgirdusi šią žinią sakė aktoriaus šeima.

54-erių M. Perry be gyvybės ženklų buvo rastas šildomame savo namų baseine 2023 metų spalio 28 d. Ekspertai nustatė, kad jo mirties priežastis – psichodelinių savybių turinčio anestetiko ketamino poveikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jam parupino

jam parupino portretas
to ko jis prase ,o kad buvo priklausomybe narkatai visi žinojo ,o aktorius sava valia ju per daug paeme ,norejo pakaifuot kaip kaip reikiant .Jo mirtis jo pacio noras ,anie ne prie ko ,jis pats laisva valia prase Rimtos Dozes ,pats ir kaltas .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių