Pereiti į pagrindinį turinį

Sulčių reklamoje – "Kauno dienos" reklamos vadybininkė

2010-08-30 14:09
Sulčių reklamoje – "Kauno dienos" reklamos vadybininkė
Sulčių reklamoje – "Kauno dienos" reklamos vadybininkė / DMN arch. nuotr.

"Galėjau rankomis apglėbti didelį, nors ir netikrą, pilvą. Keistas jausmas pasijusti nėščia moterimi", – prisipažino sulčių reklamoje nusifilmavusi reklamos pardavimų vadybininkė Sandra Damušytė.

Nuo ryto beveik iki pusiaunakčio vykęs darbas – tai 24 sek. trukmės gražus "Elmenhorster" sulčių reklamos vaizdo klipas.

21-erių jauna moteris suvaidino ir šešiolikmetę merginą, ir savo bendraamžę, ir nėščią moterį su dideliu, pūpsančiu pilvu.

"Su "Gimtinės" sultimis užaugi, jas gers ir tavo vaikai. Tokia tos reklamos mintis", – šypsosi "Kauno dienos" reklamos pardavimų vadybininkė.

Per filmavimą mūvėjusi vestuvinį žiedą, "papuošta" dirbtiniu pilvu Sandra neprietaringa. Kartą ji demonstravo vestuvines sukneles, bet to nelaiko ženklu, neva niekada neištekės.

Tiesa, su smarkiai suveržtu pūpsančiu dirbtiniu pilvu buvo nelengva: "Pradžioje įspūdingą pilvą sumažino, nes atrodė, tarsi laukčiausi mažiausiai dvynukų. Smarkiai suveržė, todėl skaudėjo nugarą, strėnas, o pritūpti galėjau tik kaip nėščioji."

Pasiplaukiojimas ežeru valtele buvo malonumas, nors filmuojantis reklamoje teko išgerti tris dideles stiklines obuolių ir slyvų sulčių. "Todėl, – prunkštelėjo S.Damušytė, – reikėjo kentėti, nes labai norėjosi į tualetą."

"Plaukiojant valtele atrodė, kad su mylimuoju irstomės valtimi tik dviese... – pralinksminusį epizodą pasakojo Sandra. – Tačiau valtyje sėdėdavo dar 2–3 žmonės. Juokingiausia, kai tarp mano filmavimo partnerio kojų palindęs po suoliuku vaikinukas į mane pūtė orą ventiliatoriumi, kad vėjyje pleventų plaukai."

Bene įsimintiniausias S.Damušytei buvo pasivažinėjimas motoroleriu su kartu besifilmavusiu aktoriumi.

"Vaikinukas ne itin gerai mokėjo važiuoti, todėl teko mokyti, – ekstremalią akimirką prisiminė Vilniaus universitetp politikos mokslų ketvirtakursė S.Damušytė. – Viena ranka apglėbiau savo partnerį, kitoje laikiau 5 l talpos sulčių stiklainį. Vaikinukas pernelyg spūstelėjo greičio pedalą, motoroleris šovė į priekį, o ten ant treilerio stovėjo filmavimo komanda..."

Atrodė, kad nepavyks išvengti incidento. Laimė, paskutinę akimirką Sandrą vežęs aktorius nuspaudė stabdžių pedalą, o ji į šoną švystelėjo 5 l talpos stiklainį su sultimis.

"Stiklo šukių nepalikome, viską kruopščiai surinkome, – šyptelėjo S.Damušytė. – O sulčių dar turėjome – du didelius stiklainius..."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų