Sunkiai sirgusiai A. Pilypaitei teko įveikti ne tik ligą, bet ir žiaurias patyčias

  • Teksto dydis:

Neseniai 50-tąjį gimtadienį atšventusi Asta Pilypaitė – daugybę metų negęstanti, gerbėjų nestokojanti estrados dainininkė, kuriai, rodos, nieko nestinga.

Tačiau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ moteris pirmą kartą prabils apie skaudžiausius pastarųjų metų įvykius, po kurių atsigauti buvo itin sunku.

„Prieš keletą metų mano gyvenime iš tiesų buvo sunki situacija, staiga susirgau, buvo didelis skydliaukės sutrikimas, kuris lėmė ryškų pokytį mano veide. Labai buvau nelaiminga, labai liūdėjau, nes veidas – mano profesijos dalis. Vieną kartą, grįžusi iš parduotuvės, gaunu laišką: matėm tave parduotuvėje, kokia tu baisi, ten visos gražios tik televizijoje“, –  pasakos Asta Pilypaitė, kuri tąkart gavusi žiaurų laišką dar ilgai negalėjo atsigauti.

O tada, kai po sunkios ligos pagaliau išdrįso nueiti į nediduką sporto klubą, sulaukė ir antrojo panašaus laiško. Dainininkė sako niekaip negalėjusi įsivaizduoti, kad aplink yra tokių piktų žmonių, kurie ją pamatę ne tik pagalvoja, bet ir savo mintis nesidrovi rėžti tiesiai į akis. A. Pilypaitė neslėps: patyčios jai buvo itin skaudžios ir todėl, kad tuo metu ji sunkiai sirgo, gydėsi ir tikrai išgyveno dėl savo ateities.

Apie sudėtingus iššūkius prabils ir kitos garsios šalies damos. Dar viena laidos dalyvė, šiaulietė Rita Skalandienė į filmavimą atvyks kardinaliai pasikeitusi. Lygiai prieš metus viešėjusi laidoje ji pažadėjo numesti svorio ir jai pavyko! Rita dabar – beveik 50-čia kilogramų lieknesnė.

„Prieš metus svėriau 127 kilogramus. Lipdama į penktą aukštą uždusdavau tris kartus ir galvodavau, kad tai – normalu. Deja, kaip paaiškėjo po kraujo tyrimų, turėjau daug sveikatos bėdų ir tai nenormalu 28-erių metų žmogui“, – savo patirtimi dalinsis Rita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
šaipykis iš ligoto, tai ir pats tokiu tapsi. Gal gailėsies, bet bus vėlu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių