Pereiti į pagrindinį turinį

Supermodelis G. Bundchen baigia karjerą ant podiumo

2015-03-18 10:00
BNS inf.

Brazilijos supermodelis Gisele Bundchen (Žizel Bundšin), du dešimtmečius buvusi ryškiausia mados kolekcijų pristatymų žvaigžde, baigia karjerą ant podiumo, kad galėtų daugiau laiko praleisti su šeima – vyru, amerikietiškojo futbolo komandos puolėju, ir jųdviejų vaikais.

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / Scanpix nuotr.

Brazilijos supermodelis Gisele Bundchen (Žizel Bundšin), du dešimtmečius buvusi ryškiausia mados kolekcijų pristatymų žvaigžde, baigia karjerą ant podiumo, kad galėtų daugiau laiko praleisti su šeima – vyru, amerikietiškojo futbolo komandos puolėju, ir jųdviejų vaikais.

34 metų blondinė, kuri yra daugiausiai uždirbanti pasaulio manekenė, bendradarbiavusi su daugeliu įtakingiausių mados pasaulio kompanijų, paskutinį kartą žengs podiumu per San Paulo mados savaitę, kuri vyks balandžio 13-17 dienomis.

„Gisele sutelks dėmesį į specialius projektus, be to, daugiau laiko skirs savo svarbiausiam prioritetui - šeimai“, - sakė manekenės sesuo ir viešųjų ryšių vadovė Patricia Bundchen (Patrišija Bundšin).

„Ji jau dabar vis rečiau pasirodo ant podiumo, su kuriuo atsisveikins savo gimtinėje per Brazilijos mados namų „Colcci“ kolekcijos pristatymą San Paulo mados savaitės metu“, - sakė ji.

G.Bundchen savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė žinutę, kurioje dėkoja gerbėjams už paramą.

„Ačiū už visą jūsų meilę. Myliu jus, gražios jums dienos!!!“ - rašė ji.

Gandai apie planuojamą G.Bundchen pasitraukimą pasklido praėjusį penktadienį, kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, esą brazilų gražuolė per San Paulo mados savaitę, kurioje visuomet dalyvauja, paskutinį kartą pasirodys ant podiumo.

Manoma, kad G.Bundchen, kuri, žurnalo „Forbes“ duomenimis, pernai uždirbo 47 mln. JAV dolerių ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė, nuo šiol dėmesį sutelks į spausdintinės reklamos kampanijas.

Brazilė yra ištekėjusi už amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėjo Tomo Brady (Tomo Breidžio), su kuriuo augina du mažus vaikus - sūnų Benjaminą (Bendžaminą) ir dukrelę Vivian.

G.Bundchen yra dirbusi su tokiais garsiais mados namais kaip „Chanel“, „Valentino“, „Versace“, „Louis Vuitton“, „Balenciaga“, „Carolina Herrera“. Jis taip pat daug kartų yra buvusi „Victoria's Secret“ „angelas“.

Neseniai viename interviu G.Bundchen sakė, jog norėtų daugiau laiko praleisti su šeima, kuri gyvena Jungtinėse Valstijose. Supermodelis socialiniuose tinkluose dažnai skelbia nuotraukas, kurioje ji įamžinta su vaikais.

„Gisele pasirodė pirmojoje San Paulo mados savaitėje prieš 20 metų ir mums garbė, kad ji pasirinko tą patį renginį savo karjerai ant podiumo užbaigti“, - sakė mados savaitės direktorius Paulo Borgesas (Paulu Borgisas).

„Mums taip pat labai smagu matyti brazilę profesionalę, nuėjusią tokį ilgą sėkmingos profesinės karjeros kelią“, - pridūrė jis.

Liekno ir atletiško kūno sudėjimo G.Bundchen užkopti į daugiausiai uždirbančių manekenių sąrašo viršūnę padėjo visiškas atsidavimas darbui ir tai, kad ji nuo karjeros pradžios laikėsi griežto ir profesionalaus režimo.

Vokiškų šaknų turinti G.Bundchen gimė pietinėje Pietų Rio Grandės valstijoje, kurioje įsikūrę daug europiečių kilmės brazilų.

Manekenės karjerą ji pradėjo būdama 14-os ir greitai tapo geidžiamu reklamos „veidu“ daugeliui garsiausių mados namų.

2011 metais G.Bundchen, bendradarbiaudama su brazilų kompanija „HOPE Lingerie“, pristatė savo apatinių drabužių liniją „Gisele Bundchen Intimates“, o interviu laikraščiui „Folha de Sao Paulo“ užsiminė, jog planuoja atidaryti  butikų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų