Supermodelis S. Starkutė privertė vyrus baubti

  • Teksto dydis:

Šių metų gruodį pasirodysiančioje režisieriaus Kęstučio Gudavičiaus komedijoje „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ žiūrovus džiugins ne tik mėgstamiausi lietuvių aktoriai.

Naujoji komedija bus kino debiutas trims Lietuvos modeliams – Simonai Starkutei ir seserims Justinai Ievai Steponavičiūtei bei Jūratei Steponavičiūtei. Merginoms ir režisieriui teko nelengva užduotis – priversti aktorius vyrus baubti kaip elnius danielius.

Režisieriaus teigimu, lietuviškas kinas vis labiau plečia ribas, suteikdamas galimybes ne tik aktoriams, bet ir kitų sričių specialistams paragauti aktoriaus duonos. „Žinoma, aktorių niekas nepakeis. Be jų nebūtų kino. Tačiau smagu, kad kino ekranuose galime vis dažniau pamatyti naujų veidų – žmonių iš visai kitų sričių. Komedijoje apie berniukų sugrįžimą mums reikėjo trijų sportiškų merginų scenai sporto klube. Norėjosi tikrai išvaizdžių ir pripažinto grožio merginų. Nusprendėme surizikuoti, pasirinkdami tris supermodelius. Sprendimas pasiteisino. Nors scena nėra sudėtinga, merginos viską atliko idealiai“, – pasakojo K. Gudavičius.

Kartais idealiai veikia vaikino humoro jausmas, kartais aštrus protas ar tiesiog drąsa.

Modelis S. Starkutė filmavimo aikštelėje smagiai leido laiką. „Vaidinau scenoje, kurioje vaikinai vilioja mus, merginas, kaip elniai danieliai – poravimosi baubimu. Berniukams filme tai atrodo normalu. Kaip jiems sekėsi tai daryti, pamatysite pačiame filme – nenoriu gadinti reginio ir siurprizo. Mes su merginomis tiesiog smagiai leidome laiką, juokėmės ir atidžiai klausėm patyrusių aktorių patarimų“, – pasakojo S. Starkutė.

Paklausta, kaip užkariauti supermodelio širdį, S. Starkutė mielai pasidalino patarimais. „Manau, tokie triukai veikia gamtoje ir gyvuliukų patelėms. Norint užkariauti mūsų širdis ar bent gauti dėmesio, tokie metodai neveikia. Atvirkščiai – tik sukelia juoką ir atstūmimą. Norint užkariauti modelio, kaip ir bet kurios kitos profesijos merginos širdį, reikia pasistengti. Kartais idealiai veikia vaikino humoro jausmas, kartais aštrus protas ar tiesiog drąsa. Taip, kartais tiesiog užtenka prieiti prie mūsų ir nebijoti užkalbinti“, – padrąsindama vaikinus kalbėjo S. Starkutė.

„Tai viena smagiausių patirčių mano gyvenime. Seniai tiek juokiausi. Fantastišką atmosferą kino aikštelėje sukūrė ne tik režisierius, bet ir pagrindinių vaidmenų vyrukai – Leonardas Pobedonoscevas, Mantas Vaitiekūnas, Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas. O jau kai jie pradėjo baubti, juoku pratrūkome ne tik mes, aktoriai, bet ir visa kūrybinė grupė. Dublį pavyko padaryti tikrai ne iš pirmo karto. Neabejoju, kad bus daug labai smagių nepavykusių kadrų vaizdelių“, – smagiai pasakojo Justina Ieva Steponavičiūtė.

Filmas „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ yra nauja žiūrovų pamėgtų personažų, matytų filme „Tarp mūsų, berniukų“ istorija. Šį kartą pašėlusi ketveriukė keliauja į klasės susitikimą. Tačiau berniukai nebūtų berniukais, jeigu pakeliui jų nelauktų nepaprasti nuotykiai: apsilankymas vaisingumo klinikoje, intriguojančios pažintys naktiniame klube, vyriškumo išbandymai, ir daugybė dalykų, kuriuos daro vyrai, kai nemato moterys. Na ir, žinoma, galiausiai – pats įsimintiniausias klasės susitikimas gyvenime, kuris pakeis herojų gyvenimus visiems laikams.

„Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ Lietuvos kino teatruose pasirodys šių metų gruodžio 30 d.

Filme vaidmenis sukūrė Audrius Bružas, Leonardas Pobedonoscevas, Kirilas Glušajevas, Mantas Vaitiekūnas, Ineta Stasiulytė, Mindaugas Papinigis, Gabrielė Malinauskaitė, Karina Stungytė, Neringa Butytė, Austėja Lukaitė, Balys Latėnas, Valentinas Krulikovskis ir Donatas Šimukauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne tas personažas

Ne tas personažas portretas
nuo ko ištikrujuvyrai baubia:D)Nei papu nei siknos.Lenta ir viskas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių