Pereiti į pagrindinį turinį

Šv. Kalėdų aidai

2008-12-06 09:00
Šv. Kalėdų aidai
Šv. Kalėdų aidai / Tomo Černiševo nuotr. Siurprizai: Paskutinę šių metų dieną profesorius D.Katkus ir Šv. Kristoforo kamerinis orkestras ruošia ypatingą, stebuklų kupiną vakarą.

Tradicinis renginys "Kristupo Kalėdos" šiemet žada pažerti dovanų kaip iš gausybės rago. Dvylika muzikinių siurprizų Vilniuje ir koncertas Šešuolėlių dvare sudarys margaspalvę muzikinę paletę.

Gruodžio 6 d. festivalis prasidės skambant senovinėms ortodoksines bulgarų giesmėms, kurias atliks kolektyvas "Aqua-Delia".

Tarptautinę Tango dieną Šv. Kristoforo kamerinis orkestras su dainininke Ieva Prudnikovaite ir akordeonininku Martynu Levickiu paminės aistringojo šokio ritmu.

Gruodžio 14 d. po Šv. Kotrynos bažnyčios skliautais – roko operos "Nuoma", pagal Jonathano Larsono miuziklą, premjera.

Gruodžio 18 d. švelnias melodijų kompozicijas atliks gitaros virtuozas Martynas Kuliavas ir grupė "Ingenious".

Gruodžio 20 d. klausytojų lauks du visiškai skirtingi dainuojamosios poezijos vakarai – Charleso Humphrieso ir choro "Kontrabande" bei Nedos Malūnavičiūtės, Kosto Smorigino ir Olego Ditkovskio koncertai.

Gruodžio 27 d. 13 val. pasiklausyti teatrališkai atliekamų "Teatriuko" dainelių kviečiama visa šeima. Operos primadonos Irenos Milkevičiūtės ir pianistės Gražinos Ručytės-Landsbergienės gerbėjai laukiami 16 val. Tą pačią dieną 18 val. vyks ir vienintelis "Kristupo Kalėdų" solo rečitalis su gitaros virtuozu Rovshanu Mamedkulievu. O šio vakaro pabaigoje į sceną pakils penkių akordeonininkų komanda "Acco-Team".

Jau kitą dieną Šešuolėlių dvare publikos lauks jaukus improvizuotas istorinis pobūvis.

Gruodžio 29-oji bus skirta meilei – 18 val. į Šv. Kotrynos bažnyčios sceną žengs aktorė Larisa Kalpokaitė, kuri atliks programą "Man norisi mylėti". Tą pačią dieną ansamblis "4tango" su I.Prudnikovaite pristatys savo "Meilės istoriją tango rimtu".

Gruodžio 30 d. bažnyčios scenoje muzikinių dovanų pateiks Romualdo Lukošiaus ir Rimanto Jurkonio duetas. Išlydėti senuosius ir pasitikti Naujuosius metus ištikimus gerbėjus kvies profesorius Donatas Katkus ir jo vadovaujamas Šv. Kristoforo kamerinis orkestras.


Vieta: Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilniaus g. 30.
Laikas: gruodžio 6 d. 19 val.
Kaina: 20–50 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų